27.9.2011

Tyrnimyssy ja puukalsarit.


Nappasin taannoin Pihtiputaan S-Marketin alekorista matkamuistoksi viimeisen Puro -kerän vaikka arvelinkin ettei se riitä omaan myssyyni jollaista kipeästi tarvitsisin. En tiedä kyllä olisinko piitannut lopulta värityksestäkään, passaa se paremmin Hilpalle! Käytin kaikki 50g ja 4,5mm puikkoja. Tilaajalahjana muinoin saadut tyrninväriset helmet pääsivät tupsuksi.Poikanen on pyrähtänyt ulos kaikista 2-vuotislahjaksi saamistaan kalsareista, ensiavuksi ompelin parit yleismalliset pöksyt omasta Nanson puuteepaidastani ja hyvin käytetystä pallopaidasta (sekin lukioajoita). Näiden ei nyt pitäisi pysähtyä reisiin, testailemme mallia ja jatkoa seuraa sitten tällä tai jollain muulla. Tämän kaavan piirsin kerran kirpparilta ostetuista retropöksyistä.


Sini-puna-valkoinen hiippailee näemmä salakavalasti korvieni väliin vaikka sitkeästi olen sitä koittanut vastustella. Vielä vilautus saumurointipisteestä jonka ergonomia on noussut kohisten. Päristelin pitkään ihan lattialla kunnes tänään sattui penkinpätkä ja lasten vessajakkara olemaan vierekkäin. Korkeusero on just eikä melkein, kyllä nyt kelpaa!Lankaostoksiakin tein pitkästä aikaa, 200g  Hyvinkäällä kehrättyä metsänvihreää villaa (4€) ja 600g Tamperelaista finla sport -puuvillaa (3€).13 kommenttia:

 1. Ohhh, miten Sinä olet lattialla saumuroinut??? Ja miten Teidän lapset antaa koneen olla rauhassa (meidän tyttö säätele heti kun silmät vilkkuu)? Kiva hattu, upeat kalsarit ja mainio pinni-pää (kuvien upeuksesta puhumattakaan...)

  VastaaPoista
 2. Jestas mikä ihana pinnipää!!! Ja toinen siellä taustalla myös. Ja kylläpä tuli kivoja kalsareita kerrassaan!

  Teija Kelorannasta

  VastaaPoista
 3. Onko varmasti tarpeeksi nipsejä päässä? :D

  Kotoisa työpiste!

  VastaaPoista
 4. Oi mikä ihana pinnikokoelma! Ja myssy, ihana!

  VastaaPoista
 5. Siis mitä, miten ihmeessä pystyt saumuroimaan tuossa asennossa :D Mulla ei varmaan pää kääntyis seuraavana päivänä :D Kivan oloiset kalsarit!

  VastaaPoista
 6. Ihania juttuja taas täällä! Syksy tuntuu langoissa asti. Pinnipää sokerina pohjalla. =)

  VastaaPoista
 7. this is a very cute hat. makes me want to start knitting.

  VastaaPoista
 8. ihana kuva pienestä pinnipäästä :D
  Ja aika akrobaatti tosiaan oot saumurointipaikkojen perusteella!

  VastaaPoista
 9. täysin samoilla sanoin yhdyn Elinan lauseeseen. terkut myös kolmelle muulle ihanalle
  t. Ritva

  VastaaPoista
 10. Ihan mahtavan oloinen saumurointipaikka sulla nyt! Ihania juttuja olet saanut taas aikaiseksi.

  VastaaPoista
 11. Mukava, että sait parannettua ergonomiaa saumuroinnissa. Vaikka saat varmasti olla monella mutkalla myös uudessa kulmauksessa :O)

  Ihana pinnikuva!!!

  VastaaPoista
 12. Hienon hieno kampaus!! Mukavaa ja iloista lokakuuta!

  VastaaPoista