4.10.2011

Hallayö ja kuura-aamu


Kaipailin poikaselle jotain siistimpää mutta mukavaa kerhovaatetta. Kangaslaatikoista löytyi sopivasti tuota Marimekon pallollista trikoota ja Metsolan sinapinkeltaista joustofroteeta. Housujen kaavana on Ottobren 4/11 High-Jump. Paitakaava on myöskin Ottobren kapea raglan, numerosta en mene takuuseen kun oli jäänyt kaavaan laittamatta.

8 kommenttia:

 1. ihanan kirpsakka syysaamu teillä! Kuura on niin kaunista. Ottobreta lukiessa en innostunut noista housuista, mutta sun toteutus on kyllä tosi kiva!

  VastaaPoista
 2. Tuo beige pallotrikoo sopiikin näköjään tosi hyvin sinapin kanssa yhteen :) Minä ostin tuota pallotrikoota marimekolta taannoin ja taitaapa sinpin väristä froteetakin löytyä :D Täälläkin on ollut kuura aamuja, talvi saapuu vääjäämättä!

  VastaaPoista
 3. Hei, ihanat kuurakuvat. Täälläpäin ei vielä noin kylmää ole ollutkaan. Sataa sataa ropisee vain :)
  -tarjah-
  Vanhasta talosta

  VastaaPoista
 4. Ketterä kerhoasu poikasella!

  Kuurakuvat ovat hienoja ja herättävät kuuraikävää. Tulisipa semmoisia aamuja tännekin!

  VastaaPoista
 5. Kaunista kuuraa kera kivan kerhopuvun!

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia ja hienot on vaatteet poikasella. Tuota kuvaa kun katsoo, niin vasta huomaa miten paljon Mymmeli on kasvanutkaan!
  t ritva

  VastaaPoista
 7. Ihana paita ja housut kerhoiluun! Kuurakuvat on myös kauniita. Viimeisestä kuvasta tulee mieleen, miten pienenä laitoin kielen kiinni rautatankoon ja kuinka paljon sattui kun kieli repäistiin irti.

  VastaaPoista