29.10.2011Tikuttelin ja huovutin koneessa sokerileipurille uudet lapaset, ihan tismalleen vanhojen, liiaksi jo parsittujen mallilla. Varret ovat seiskaveikkaa ja kämmenosat Kauhavan Kangasaitan kasvivärjäysvillalankaa, reaktiiviväreillä vuosia sitten värjättyä.  Jospa näillä taas mentäisiin muutama talvi.


Muuten viime ajat ovat kuluneet sairastellessa, muilla tämä lenssu sujui ihan mallikkaasti mutta omalla kohdallani meinasivat arkiaskareetkin käydä ihan rimpuiluksi. Lopulta hankkiuduin verikokeisiin ja sain ystävällisen komennon poistua hetimmiten Lohjalle. Neljän punasolupussin jälkeen alkoi kummasti elämän väri palata naamalle. On se vaan hieno juttu että meillä on ahkeria verenluovuttajia!


Nyt kun hemppa huitelee jo yhdeksässäkymmenessä, tekisi mieli tehdä muutakin kuin maata sohvalla. Pesin nuo kuumehoureissa tilatut kankaanpalaset ja kokosin itselleni aiemmin leikatun froteisen lenkkipipon Metsolan apilakankaasta. Kettuvelourista tulee toivottavasti talvilämpimiä yöasuja. Kunhan se nyt vaan kuivuisi!


7 kommenttia:

 1. Voi huhhhh! Parantumisia ja voimia sinne!!! Kuvat niin kauniit...

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti voit jo pian hyvin! Hienoja kankaita tilasit kuumehoureessa.

  VastaaPoista
 3. Empatia- ja toipumistervehdys täältä susirajalta. Terveydenhoito on kyllä mallillaan Suomessa.

  Tulipa muuten lapsuus mieleen tuosta halkopinosta: tuoksu ja ääni, kun isä liiterissä niitä puita halkoi...

  P.S. Olen käynyt syntymässä Lohjalla, silloisessa sairaalassa.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti olosi on jo parempi!

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista! Nyt tuntuu tuo oma reilu satasen hb vain tekosyyltä laiskuuteen...

  VastaaPoista
 6. Todella upeita kuvia! Paranemisia...

  VastaaPoista
 7. Otahan iisisti senkin touhutäti että paranet kunnolla! Ihana Kielo kun koisii syöttötuolissa makoisia unia. - ritva -

  VastaaPoista