30.11.2011


Hain huvikseni viikko sitten kirjastosta Piparkakkutalot -kirjan kun näin täällä hurjan hauskoja rakennuksia. Minähän en ole ollenkaan innostunut veivaamaan jouluherkkuja. Kaikista vähiten piparimökkejä joiden kanssa palaa paitsi sormet, yleensä myös hermot. Ja nyt meillä on näemmä ihan kerrostalo, enkä saanutkaan hepulia. Vanhuusoireita?Elma virkkasi itselleen pipon, ihka ensimmäistä kertaa. Opiskelimme kiinteän ja piilosilmukan, tupsun teko oli tuttua ja värinvaihdot uutta. Jouduin toki neuvomaan virkkaajaa vähän väliä, eikä poikanen ollut silloinkaan toimettomana vaan trimmasi ihan pikkuisen tuvan pöydälle muuttanutta viherkasvia kuviosaksilla.

13 kommenttia:

 1. Todella kaunis piparkakkutalo! Ja upea ensimmäinen pipo! Olette selvästi luonnonlahjakkuuksia. :-)

  VastaaPoista
 2. ohhh miten taitava tyttö!!! ihana!

  VastaaPoista
 3. ihan mieletön on tuo piparkakkutalo! ne on niin kauniita, ja niitten värkkääminen, todellakin, kivaa :D (minä oon kadottanut omat kaavani: poro ja sen reki, se oli niin söpö.. pitää yrittää kaivaa kaappeja josko löytyis.) Ja tuo pipo! on varmaan tyttö mielissään kun saa pukea päälleen jotain itse tekemäänsä (jotenkin tupsahtaa mieleen muistoja lapsuudesta, mikä riemu oli saada ite surauttaa jotain kivaa pientä ihan itselleen :))

  VastaaPoista
 4. Upea pipo <3
  Ja piparitalo syötävän suloinen.
  Tutunnäköinen enkeli, meillä vain kovasti pelokkaamman näköinen ilme kasvoillaan :-)

  Voi pikku puutarhuria, joitakin lehtiä sentään jäi vielä :-)

  VastaaPoista
 5. Hieno pipo!
  Tuo piparitalo on kanssa hyvän näköinen.

  VastaaPoista
 6. Upea piparitalo ja vielä upeampi Elman taidonnäyte! Onpa mulla taitava kummityttö <3

  VastaaPoista
 7. Oijoi, sanon taas että on Elma etevä. Mulla meinasi vielä tokaluokalla tulla pannulapusta kolmio, ja olen sentään aina ollut keskivertoa kätevämpi käsistäni. Ja en minäkään välitä piparitaloista, mutta tuo kerrostalo on kyllä hieno! Meinatteko sen ihan syödäkin? :)

  VastaaPoista
 8. Joo Elmakin on käsityöpro! Ja piparitalon kaatumisesta kuulin tarinan.

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo itetehty pipo! =) Tekemisen into taitaa tarttua lapsiinkin. Ei ihan heti uskois että et harrasta piparitaloja, niin hieno tuo on.

  VastaaPoista
 10. Kyllä te olette näppäriä tyttöjä!!!! Ihania!

  VastaaPoista
 11. Kertakaikkiaan upea piparitalo!! E:n pipo on myös todella hieno! Taitava tyttö!
  -mummu-

  VastaaPoista
 12. Mielettömän hieno piparitalo.

  VastaaPoista
 13. Herrajee mikä talo! Ihailen suunnattomasti. Minulta ei onnistut piparkakkutalojen teko ilman ärräpäitä, joten niiden tekemisen lopettaminen takasi muinoin ja nykyäänkin joulurauhan :)

  VastaaPoista