6.11.2011

Kettu juoksi yli helman


Kettukankaasta tuli kuin tulikin hyvä unipuku. Poikasen aiempi kiva vetoketjuhaalari jäi taannoin pieneksi ja luopumisen tuska oli suunnaton. Sivutuotteena hametta ja pipoa kun Elmakin yllättäen ihastui repolaisiin. Haalarin kaava löytyi Ottobresta 6/10, sopivasti muokattuna nukkumistarkoituksiin. Asensin vetoketjun alle trikoisen pehmusteen kun aiemmassakin puvussa näytti sellainen olevan, vaihdoin kaulusmallia ja lisäsin resorit.


Sumua tuntuu riittävän ihan joka päivälle, mutta rypsipelto on onneksi auringonkeltainen.
10 kommenttia:

 1. Kivat ketut ja mahtavat kuvat taas, uskomatonta että on marraskuu...

  VastaaPoista
 2. Makeet kettuasusteet!!! Nyt on ollut niin lämmin, että moni kasvi yllättää kukkimalla uudestaan. Vielä marraskuulla.

  VastaaPoista
 3. Elämä maistuu ja näyttä tosi hyvälle!

  VastaaPoista
 4. Ihana aamu-uniuikkunen mussukka kuvassa. Suloista kettukangasta ja sopii koko porukalle!
  -ritva-

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihana tuli tuosta kettu yökkäristä! Tosiaan vaikea uskoa että on jo marraskuu, voihan ilmaston lämpiäminen!

  VastaaPoista
 6. Nyt harmittelen kun en tuota kettukangasta ite tilannut, minkäs teet kun tilauksen loppusumma muutenkin aina huitelee pilvissä :). Mutta ihan ohi aiheen haluisin kysästä että miten teidän lapset viihtyy maalla kun itse ollaan juuri suunnittelemassa muuttoa miehen kotipelloille. Kaveritilanne nolla ainakin lähinaapurustossa, onko teillä kavereita lähellä vai keskenäänkö ovat lapset viihtyneet?

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Onhan tämä lämpö ihan tavatonta, kudontamökissäkin vielä tarkenee kun pistää pipon päähän.

  Teealle vielä, meillä asuu Elman koulukaveri 200m päässä mutta enimmäkseen nämä leikkivät omalla porukalla. Minä olen laiska kuskaamaan lapsia ja tykkään että tylsyys on kohtuuden rajoissa ihan kehittävää. Saavat siis luvan viihtyä keskenään ja keksiä leikit joihin pienetkin solahtavat mukaan, hyvin tuo on tähän asti onnistunutkin. :)

  VastaaPoista
 8. Sisarpaneeli ei ole mitään kovin edullista tavaraa. Olisin halunnut kaikki yläkerran katot sisarpaneelista, mutta laitettuamme aikoinaan keittiönkaton sisarpaneelilla, rupesi yläkertaan ihan tavan paneeli olemaan hyvä vaihtoehto. :D

  VastaaPoista