7.12.2011

Tulla jollottaaPiimää ikkunoissa ja kynttilää kattiloissa. Kaikki on niin kovin salamyhkäistä. Eilen sattui pienimuotoinen koristelupuuska, itsenäisissä tunnelmissa tietysti. Tärkkihiutaleista suurimmat pääsivät esille, pieniä olen koukutellut iltapuhteina mutta laskut sekosivat jossain kolmenkymmenen tietämillä. Lisää lankaa oli ihan varta vasten ostettava kun into ei osoittanutkaan laantumisen merkkiä.Välioveen ripustettiin myös poikasen askartelema kilikello tonttujen varalle, liitutaululle taas helppo helmisydän joita tekisi mieli pujotella enemmänkin.
Kudonnanopettaja tuuppasi viime viikolla luettavaksi pari kirjaa, opistolla on (kiitos sen saman open aktiivisuuden) huikea kässykirjasto. Tytöt tekivät jo paperiaskarteluja ruotsiksi ja saattaa hyvinkin olla etten pääse näistä opuksista ottamatta muutamaa valokopiota tulevan varalle.

Nyt suksia sitomaan ja lapset ladulle! Näillä tuntuu olevan se papan hiihtogeeni jonka omaavia pieni lumen puutekaan ei hidasta.

7 kommenttia:

 1. Voi miten hyvälle tuulelle tulin tästä postauksesta. Kaikkea ihanaa se sisälsi, mutta toi papan hiihtogeeni sai eniten hymyn huulille :) Kauniita ja herkkiä noi virkkaukset, jospa mulla ois sitten ensi jouluna joulukuusi täynnä tuollaisia kaunokaisia.

  VastaaPoista
 2. :O) Sieviä pieniä hiutaleita olet virkannut, kynttiläpuuha näyttää tutulta, helmisydän ja kilikello ovessa tuovat hymyn huulille! Kiitos Anni kivasta kirjoituksestasi.
  Mistä lie meidän lasten hiihtogeenit peräisin. Olen saanut vielä toppuuteltua hiihdon suhteen, mutta pulkat on kyllä kovassa käytössä tänäänkin!

  VastaaPoista
 3. Oi ja voi, mikä pöllö sieltä viimeisestä kuvasta paljastuikaan! Vanhat kirjat ovat kyllä varsinaisia aarteita:)

  VastaaPoista
 4. Kauniin rauhallisia koristuksia :)

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus taas, kiitos! :) Joulumieli nousee!!

  VastaaPoista
 6. mulla on kans meilkein tollanen askartelukirja ku toi jälkimmäinen, joku papan vanha. Muutossa vaan menny niin hyvään talteen ettei oo viel tullu eteen!
  Ihania noi nyplätyt? koristeet!
  -Ansku-

  VastaaPoista
 7. Mukava oli kurkistaa taas puuhiinne; kyllä joulu tulee!

  VastaaPoista