6.1.2012


Tikuttelin kaulurin oman makkaramyssyni kaveriksi, Tempoa tämäkin. 20 silmukalla 170 kerrosta ja päät yhteen, kahdesti kaulan ympäri eikä muuta kuin menoksi!


Elma sai jämälankakaulurin putkilomallilla, mukana ohutta ja paksumpaa lankaa, viime talvena tehdyn myssyn kaveriksi. Joka toinen kerros oikein, joka toinen nurin. Oikeat kerrokset paksulla ja nurjat ohuella langalla. Pinnasta tuli ihan mielenkiintoinen.


Keskiviikkona vähän hummailtiin, uhmaten luvattua myräkkää joka sitten jäikin ystävällisesti saapumatta. Meisteistä olin hiljaa haaveillut jo jonkin aikaa ja kukkakangas (5€ Fidalta) tuntuu ihan takkikankaalta, aiemmassa elämässään se on ollut verho tai pöytäliina jonka yhdessä nurkassa värit ovat hieman levinneet.

10 kommenttia:

 1. Heissan!

  Tuo ruskeakeltaisen kankaan kuosi on kyllä tosi tuttu. Meillä on joskus aikoinaan ollut tuollaiset verhot, mutta jotkin punaoranssin sävyiset.

  Hyvää Uutta Vuotta teille kaikille sinne etelä-Suomeen! Onko teidän talon väri vaihtunut?
  T. MariaP

  VastaaPoista
 2. Kiitos hummailuseurasta!! Mulla jo uudet langat puikoilla!! Ja kuteet kohta kerittynä, tuli vaan mieleen, et oisko ne pitäny pestä ensin....sit matto kutistuu ekassa pesussa hurjasti, kun en niin tehnyt :-(

  VastaaPoista
 3. Maria, Hyvää uutta vuotta teillekin! Poiketkaahan keltaisessa talossa kun seuraavan kerran ajatte ohi. :)

  Katjuska: Kiitos itsellesi! En uskoisi hurjasti kutistuvan, olen pessyt omaa trikoomattoani paljon ja pesun jälkeen vaan ronskisti venytellyt entisiin mittoihinsa.

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis elävä pinta tuossa Elman huivissa!
  t. ritva

  VastaaPoista
 5. Kangas on levitettynä näköjään vielä kivemman näköinen..!! ;)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanaa kangasta! JA tuubit ne on aika ihquja ja niitä on kaikkialla ku blogeja kiertää. ;)

  VastaaPoista
 7. Kivoja kaulurihuiveja, tyttären varsinkin. Mutta jos joka toinen kerros on oikeaa ja joka toinen nurjaa, eikö tuloksena ole sileä?? Ja tämä näyttää ainaoikealta - vai hämääkö eriväriset langat?

  VastaaPoista
 8. Kiitos taas teille kommenteista! Tuo Elman kauluri on neulottu pyörönä jolloin nurjat ja oikeat kerrokset tuottavat "ainaoikean" neulepinnan, olin taas hieman epäselvänä näköjään. Hyvä että tartuit!

  VastaaPoista
 9. Blogisi on kaunis, ihanan tunnelmallisia kuvia!

  VastaaPoista
 10. Pitkästä aikaa täällä,mukavaa oli taas.

  VastaaPoista