19.5.2012
Hip hei! Alan päästä kärryille siitä mitä kasveja nousee mistäkin. Esikot pelastin viime kesänä heinikosta ja nyt ne vaikuttavat jo oikein elinvoimaisilta. Pajujen sitomista teki mieli kokeilla, oksasaksien jättämistä terassille ei kannata kokeilla enää. Pensaat madaltuvat kun käännän hetkeksi selkäni!


Muutama viikko sitten kävin virkistymässä vaatekutsuilla ja menetin sydämeni näille pöksyille. Suurin koko onneksi sopi vielä poikaselle ja sammakkohousuja mukaellen leikkasin mymmelillekin samaa tyyliä. Ohut, joustava college on Somerolta (sieltä löytyy muuten paljon muitakin kivoja kankaita 5€/metri).Tyttöjen keppareista tuli tänään estekisan voittajia Mekkotehtaan kauniin kirjan ohjeilla, minä en onneksi joutunut tekemään näihin muuta kuin ompelukonetikkaukset. Ja eilen kotiutui kauan mietitty takkitaimi Finlaysonilta kun kerrankin sai alennuksella. Kankaita selaillessa hämmästelin haavi auki kun useammassakin näytti olevan suunnittelijana oman kylän lahjakkuus. Hyvä Minttu!

Onpas meillä siistiä ja puhdasta näin lauantai-iltana! :) Kaiteet ovat kuitenkin nyt maalia vaille valmiit. Olipahan taas lystiä puuhaa kun kaksi antinikkaria löivät kovia päitään yhteen, vaihtelevalla menestyksellä. Ei nämä ole sinne päinkään mitä  puutavaraa ostaessa suunniteltiin mutta oikein hyvät kuitenkin. Ja sormet tallella molemmilla.


Leikkeihin sopiva lettupannu vanhan mallin mukaan valettuna oli pakko ostaa, täältä tietysti.
Leppoisaa loppuviikkoa!


8 kommenttia:

 1. Meilläkin on keppareita palkittu. Nyt on iskenyt flunssa niin meikäläiseen, että en ole päässyt vielä kuvailemaan. Josko huomenna olisi parempi päivä. Ihania tunnelmia taas kuvissa <3

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia taas. Ja housut on tosi hienot! Huvitti teidän pienet pensaanleikkaajat. :)

  VastaaPoista
 3. Pensasleikkaaja-apulaisten touhu kuulostaa tosi tutulta! Meillä on syytä pitää työkalut lukkojen takana tai niitä ei löydy enää koskaan. :O)
  Ihania ruusukkeita. Meillä pyörii myös keppiheppatalli. Sinne kaivattaisiin ruusukkeita, mutten millään malta olla sisällä näin ihanalla säällä.

  VastaaPoista
 4. Meillä on ollut kovassa käytössä vastaavat pöllö-housut ja harmittaa kun ne alkavat nyt jäädä pieneksi! Voi kun minussakin olisi vähän ompelijan vikaa niin teksiin samanlaiset suuremmat! Ps. blogissani on sinulle jotain!

  VastaaPoista
 5. iiihana on tuo teidän porrasjuttu! eri avara! jee :)

  VastaaPoista
 6. ja tuo edellinen kommentti oli minulta, P ei ehkä ihan noin ylitsevuotavasti hurraisi :D

  VastaaPoista
 7. Ihania juttuja täällä! Kun pihaa kuokkii, siihen ihan kiintyy. =) Näppärännäköisesti oot ommellu Mymmelillesi sammakkomallin housut. Tämä postaus saattaa innostaa minuakin vastaavaan kokeiluun.

  VastaaPoista