12.5.2012Niinhän siinä kävi, leivottu on kahvipöytään yhtä ja toista. Tytöillä tahtoi vähän hihat palaa näiden tehoapulaisten kanssa, ensi viikolla ehkä ei leivota.Poikanen sai kalsaripaidasta kesäsetin, hihaton paita Ottobren nettikaavalla ja shortsit viime kesän lehdestä 3/11. Molemmissa kokona 104cm ja herra nelivuotiasta ei kuvata tänään, ehkä toiste sitten. Joku oli mennyt ja jättänyt lähikirpparilla tyrkylle pieniä froteevaatteita, näitä on kyllä mahdottoman hankala jättää myyntipöydille!Portaikkoon tuli vähän uutta ilahduttavaa ideaa viime viikonlopun vierailta (kiitos vaan!) ja sen toteuttamiseksi oli taas purettava hieman lisää. Tietysti sähköjäkin. Kumma juttu kun kaikki rakentaminen päättyy meillä purkamiseen! Ja siitähän ei muuta voi seurata kuin lisää rakentamista. Koti on ketjureaktio. Arvatkaas muuten mikä oli meikälikan lempparikeksi lapsena? Saahan sitä vieläkin keksihyllystä muttei ihan alkuperäisellä, oikealla mallilla leivottuna.


6 kommenttia:

 1. Aivan tosi suloinen setti tuli kalsarikuosista! <3

  VastaaPoista
 2. Aivan upea kalsarikuosi ja hieno toteutus!

  VastaaPoista
 3. Upea muunnos paidasta! Arvasin.
  Meilläkin tänään paakaroitiin, esikoinen sai vaihteeksi leipoa ilman tärkeimpiä apulaisia (=keittiöjakkaralla vieressä istuvaa kuopusta, maistajaa)
  Uih, froteiset minivaatteet ovat heikkouteni. Voisin lainata, myydä en raaski. Haudon vintillä jemmassa :-)

  VastaaPoista
 4. Söpö setti tuli kalsaripaidasta! Itse juuri tänään löysin anoppilan ullakolta vastaavanlaista matskua olevan paidan kokoa 170, se taitaa haluta vaan tylsästi unipuvuksi.

  VastaaPoista
 5. Meillä myös tuollainen keltainen froteepaita, taitaa olla vuodelta -83 :)
  Ymmärränkö oikein, voiko onnitella?

  VastaaPoista