9.8.2012

Kiitos teille kaikille vinkeistä edelliseen kippokysymykseen, ehkä siitä vielä selko saadaan!

Kissamekko on vaivannut mieltäni enenevässä määrin ja kun kangaslaatikolla törmäsin viimeiseen piccolonpalaan, en voinut enää vastustaa kiusausta. Ei tullut ihan justiinsa mutta sinne päin kuitenkin, aika hauska vaate 120-senttiselle.


Olen kaivannut Mymmelille nahkasaappaita joita kehtaisi pitää mekkojen kanssa ja siellähän ne odottivat lähikirppiksellä vaateläjän alla, kolmen euron kippurakärjet. Pitkästä aikaa sorruin myös kangasostoon kun kiva ohkainen verhokappa oli hinnoiteltu vastustamattomasti (0,50€)Kerran kesässä on päästävä Tanhuhoville, ihan jo aurinkoisen tunnelman vuoksi. Eikä kotiin tarvinnut tyhjin käsin lähteä nytkään. Vaaleanpunainen pelargonia (2€) tuntui ihan vaativan päästä siniseen emalivatiin (2€) ja minähän heti saatoin nämä kaksi onnellisesti yhteen. Ihan muutamat vanhat vaatteet (0,50€/kpl) toin vielä tuonne pullistelevaan vauvanvaatelaatikkoon, t-paita oli ihan ehtaa Nansoa.11 kommenttia:

 1. Tosi hauska mekko, kangas sopii täydellisesti!!!

  VastaaPoista
 2. voi niitä vauvan vaatteita, kerta kaikkiaan ihania :)!!!!!

  VastaaPoista
 3. Voi jestas mitkä vauvanvaate löydöt, ihania :)

  VastaaPoista
 4. Hauska mekko! Ja aivan mahtavia löytöjä, nuo kengät on superhienot :)

  VastaaPoista
 5. Ihania löytöjä! Ja Hilpan mekko on hauska. Vauvanvaatelöytöjen edessä huokailin kuitenkin pisimpään, huikeita! Noi palloiset tuo niin mieleen ne Elman legendaariset ruskea-valkoiset pökät, onko ne jo ihan puhkikuluneet, vai vieläkö saat käyttöön..?

  VastaaPoista
 6. Veikeä mekko ja mahtava löytö nuo kippurakärkiset!

  VastaaPoista
 7. Tuo verhokappa läikäytti sisintäni! Onkohan sillä paljonkin ikää? Muistan nimittäin, että mummallani oli tuosta kankaasta verhot joskus kaaaaaauan aikaa sitten. Missähän mahtavat nyt olla?

  VastaaPoista
 8. Suloinen kisutyttö mekossaan :O)

  VastaaPoista
 9. Kissamekkonen on oikeinkin kiva!

  VastaaPoista
 10. voi mitkä kengät!! siis niin ihanat! hyvä löytö

  VastaaPoista