24.6.2010

Leivontapäivä

Lasten leivontakirja taitaa olla jo yli puolenvälin, jokainen ohje pitää kuulemma kokeilla ja eilen Elmalla oli apulaisiakin. Useimmiten saavat lähtöpassit keittiöstä. Miksiköhän?

Tarjottimet valmistuivat tänään, ehkä pidän eniten tuosta pyöreästä. Piti antaa joku näistä tuparilahjaksi mutta en saa päätettyä mistä luopuisin (puhumattakaan mistä toinen tykkäisi)!
Kirpparilta ostin Tampellaa, yhden sivuverhon vain kun hintaa oli 8€/kpl.Pyykit alkaa olla puhtaana matkaa varten, huomenna pakataan ja lauantaiaamuna käännetään nokka kohti itää hieman yli viikoksi. Pikku virkkuu on toki pakattava mukaan matkatavaroihin. Hauskaa juhannusta ja loppukuuta!


5 kommenttia:

 1. Ihania tarjottimia! Kauniita kaikki, ehkä ensimmäinen vie voiton, jos minulta kysytään. Turvaisaa matkaa teille, itsekin suuntaan kohti Itää lauantaina. Vilkutetaan, jos satutaan rinnakkain ;)

  VastaaPoista
 2. Vallan hienoja tarjottimia! Tykkään eniten tuosta kelta-ruskeasta. Itään päin on minullakin matka ensi viikolla. Samoin ajattelin jonkun virkkuuksen mukaani pakata... Tiedä vaikka lähekkäinkin virkattaisiin! ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo tarjottimet! Hyvää juhannusta ja reissua teidän perheelle.

  VastaaPoista
 4. Tarjottimet on ihania! Eka on ehkä minunkin lemppari - tosin on hyvin vaikea päättää.

  VastaaPoista
 5. Toistan samaa kuin muutkin: ihania tarjottimia! Varsinkin ekassa kuvassa ne kaksi. Nättiä kangasta olet myös löytänyt.

  VastaaPoista