18.6.2010

Rrreps

Olen koittanut ahkeroida lankavarastojen epämääräisiä nyttyjä ja pahan värisiä yksilöitä lahjoituspipoiksi, eilen punnittiin taas 300g pipaa onnellisesti päätellyiksi. Lankaa olen ostanut viimeksi kesällä -09. Röyhistäisin rintaa ellen olisi jo repsahtanut.
Yhtenä projektina olen pitänyt ruskean Novitan Bambu -langan keräilyä. Normaalihinnalla ei tietenkään saa ostaa! :) Ensimmäiset löysin heti langan ilmestyttyä ja eilen pitkästä aikaa muutaman eurolla kerä. Huomasin että heitä onkin jo kymmenen, käsijarru päälle keräilyn suhteen. Nyt saisitte esittää hienoja ehdotuksia mitä alkaisin näistä vaivalla kootuista puikotella? Ja kuinka oli sen pesunkestävyyden laita?
Tarjottimia on ilmaantunut äkkiä, tähän asti en ole omistanut kuin yhden turhan kiiltävän peltisen. Ensin tipahti yksi matkamuisto viattomasti postitse ja eilen lopulta kympillä koko Kirjokaaren valikoima vanhoja kotimaisia ynnä tuo arvokkaasti vanhentunut pyöreä ruotsitar jossa oli kaunista tekstiä pohjassa. Ensimmäinen koekaniini on jo uudessa uskossa ja kahta seuraavaa potilasta suttasin alustavasti kitillä.


Touhuisaa viikonloppua itse kullekin ja kiitos kaikista kannustavista kommenteistanne, mukavaa huomata että tämä uusi osoite on löytynyt!

4 kommenttia:

 1. Hei!
  Ihania pipoja ja lapsia:)
  Tuosta Novitan bambusta olen huomannut, että menee kauheast kasaan pesussa. Tai sitten minun lankani ovat olleet jotain kakkoslaatua:D Eli en pesisi ainakaan suositellussa 60 asteessa.

  VastaaPoista
 2. Minäkin oon bambua pessyt 60 asteessa, mutta ne onkin tiskirättejä. ;) Kutistuu tosiaan kovasti.

  VastaaPoista
 3. Peesaisin edellisiä, tiivistyy pesussa. Tosin tämä ei mitenkään välttämättä ole huono juttu. Bambusta neulottu pitsipipo nimitääin venyi ja vanui, lanka on tosi löpröä.

  Minäkin ottaisin vastaan jonkin kivan puserovinkin (tai jotain muuta) bambulle. Aloitin taannoin yhden puseron farkun sinisestä, mutta olen päättänyt purkaa sen ja tehdä jotain muuta.

  VastaaPoista
 4. Jenna: Meillä on pesty bambukintaita 40 asteessa ja sen ovat toistaiseksi kestäneet. Aika löpäköitä vaan käytössä tuppaavat olemaan.

  Altocumulus: Kiitos, tiskirättejä itsekin aion yrittää yksinäisistä keristä. Ei haittaa niin se kutistuminen.

  anpali: Meillä nuo kintaat ja kaulurit ovat niin lerppuja etten ole viitsinyt pipoa yrittää, pesun jälkeen hetkisen pysyvät kuosissaa. Bambu voisi sopia johonkin liehuvahelmaiseen kesähetaleeseen, tunikaan?

  VastaaPoista