4.7.2010

Kotona

Reissu tuli tehtyä ja mukavaa oli mutta kotiinpaluukin tuntui juhlalta. Kaikki oli edistynyt viikossa hurjasti, mansikoista saatiin jo suut makeiksi ja tänään keitettiin ensimmäiset oman maan perunat. Mymmeli ei pottuun vielä ihastunut mutta muille kelpasi.On meillä sentään kaunis kotimaa näin keskikesällä! Porvoo oli ihana ja Verlassa ei onneksi saanut kuvata (katseltua ja kuunneltua tuli senkin edestä!). Uusi tuttavuutemme Imatra valloitti ensinäkemällä ja ne entiset kotimaisemat ovat tietysti ihan oma lukunsa.
Joensuussa oli pakko katsastaa lempikirpparit ja piipahdettiin vähän (laihoin tuloksin) alekaupoissakin. Fida-torilta tarttui neljän euron pyyhe- ja tyynyliinasaalis, Carlsonin alesta pilkkukengät kokoa 21. Joen Langasta ostin itselleni matkamuistoksi parsintasienen.

Vaikka kesäaikaan pyykki on pientä, jostain sitä vaan aina pursuilee. Matkalla pestiin pari koneellista ja huomista odottaa yhä aikamoinen läjä. Onneksi on kuivausilmoja!


3 kommenttia:

 1. Kiva kun reissu on tehty onnellisesti!
  Jos menette mökille ni olkaa varovaisia, koska siellä oli käärme terassilla sunnuntaina.
  Istuivat siinä Aman kanssa "sulassa sovussa" vierekkäin. No nyt se käärme on käärmeiden taivaassa ja Ama vielä hengissä.

  VastaaPoista
 2. Ihanan kuuloinen reissu, kauniita kuvia ja varmasti kauniita muistoja!

  VastaaPoista
 3. ihanat kuvat ja niin suloinen Teidän Mymmeli söpössä lakissa!!!
  t, Kewa

  VastaaPoista