25.7.2010

Rättitesti

Villapadan virallinen rättitesti sisältää kaikkea sitä mitä itseään kunnioittavan luutun tulee vaativassa toimessaan puhdistusjoukkojen eturintamassa kestää. On kostutusta, vanutusta, puistelua ja kiskontaa.

Novitan Bambusta virkattu nyppyläliina (malli kirjasta Croched Adorned) läpäisi kokeen puhtain paperein. Tiskirättiarmeijamme on täten saanut riveihinsä uuden vahvistuksen. Mielenkiinnolla odotan onko nypyillä toivottuja hankaavia ominaisuuksia.

13 kommenttia:

 1. Mahtavat ilmeet, kyllä on hyvä rätti! :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä on loistoluokan testeri sinulla:D 100% luotettavuus taattu!

  VastaaPoista
 3. Kieli keskellä suuta! ja rätti kestää... jee

  VastaaPoista
 4. Testaaja näyttää suhtautuvan asiaan tehtävän vaatimalla tarkkuudella ja vakavuudella. Tähän testitulokseen ei voi olla luottamatta :)

  VastaaPoista
 5. Ihania, meillä kans vanutetaan joka harso perusteellisesti :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat ja varmaan hyvä testi! Tuosta hankausominaisuudesta sen verran, että olen kuullut että tekokuitulanka on kuulemma avainsana. Vaikka mitkä uunivuokien pilkut irtoavat, kuulemma. En ole itse kyllä päässyt vielä kokeilemaan, mutta jospa joskus. Touhukkaan näköiselle testaajalle varmaan kyllä mukavampi on ollut tämä bambuinen lanka kuin nitisevä tekokuitu!

  VastaaPoista
 7. Kaunis rätti! Meillä on kaksi tekokuituista nimenomaan tuohon hankaamiseen, purin vanhaa neulepaitaa niitä varten. Toimivat kuin unelma, mutta ovat muuten kyllä aika ällöjä.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteistanne. Se tekokuituinen hankausliinahan täytyy varmaan ottaa koukulle!

  VastaaPoista
 9. Onhan suloinen testaaja :)! Keskittymisen aste aikamoinen! Kaunis on kyllä rättikin :).

  VastaaPoista
 10. Hei! Kun nyt sattumalta löysin blogisi, tulen kommentoimaan tätä vanhaa postausta. Miten toimii tuo virkattu tiskirätti? Minä nimittäin ostin bambulankaa ja omasta päästä keksin virkata kanssa vähän nyppyläisen tiskirätin. Sitten vasta tajusin, että muut neuloo tiskirättejä. En ole sitä sitten ottanut käyttöön, siitä kun tuli ihan älyttömän hienon näköinenkin.
  Hieno blogi sulla!
  Terveisin, Virva

  VastaaPoista
 11. Anette: Kiitos :)

  Virveli: Käsittääkseni valmistustekniikalla ei ole väliä kunhan materiaali on rättiin sopivaa. Meidän virkattu rätti ei ole vielä kerennyt käyttöön asti kun pöytäluuttuja on kierrossa aika monta.

  VastaaPoista