17.11.2010

Isosisko ja pikkusisko


Metsolan upeat yksiväriset froteet iskivät lujaa jo ilmestyessään mutta vasta tänä syksynä ystävämyynnistä maltoin tilata kun puoleen hintaan tarjottiin. Oliivinvärinen metri repesi peruspaidoiksi (74 ja 116cm), Ottobren Mustikka -haalariksi (74cm), yleiskokoiseksi mekoksi ja vauvan lakiksi. Lisänä on vähän nauhoja, vihreää resoria, entistä pallopaitaani ja vanha kirpparivetoketju.

Kirpparilla joku luopui elikkokintaista kahdella eurolla, oli pakko kotiuttaa kun väritkin passasivat. Ja mikä parasta, tänä talvena ei varpaita palella! Löysin aika hirveän mummot mutta niin mukavat ja kevyet tarrakuomat pihahommiin vitosella, kannatti pari talvea kärvistellä varrettomissa työkengissä. Meillä on muuten nykyään diili tuon isiltä saadun joulukaktuksen kanssa, se saa viettää rauhallisen kesän syreenin alla ja kukkii sitten täydellä takuulla vähintään jouluun. Ellei joku revi nuppuja, niinkuin kävi viime syksynä.10 kommenttia:

 1. Ihkuja!! Tosi kiva piristys vihreässä nuo punapalloiset.

  VastaaPoista
 2. Taas ihanat ja minäkin ihmetteln miten hyvin se puna- pilkullinen sopii sen oliivin kanssa!!!
  Mymmelihän se on niin suloinen!

  VastaaPoista
 3. Hyvin olet saanut metrin riittämään - ei tainnut jäädä paljoa hukkapaloja. :) Hameen nauhapallo on kiva ja uudennäköinen koristus, taidanpa laittaa idean korvan taakse.

  VastaaPoista
 4. Ihania ompeluksia! Tuo kankaan väri on ihana :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat värit ja kivasti yhdistelty noissa ompeluksissa!

  VastaaPoista
 6. Ei olis käynyt itsellä mielessäkään yhdistää pinkki-valkoista kangasta, toihan sopii vallan mainiosta! Taas oppi uuden hienon väriyhdistelmän :)

  VastaaPoista
 7. Paljon oot saanut metristä aikaan :D Mutta nuo Metsolan kankaat onkin mukavan leveitä tapauksia! Kivasti sopii punainen tuon vihreen kanssa yhteen! Teillä ei näytä olevan lunta kun täällä pohjoisessa on jo ihan täys talvi :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat kankaat ja niistä riittäneet vaatteet, sekä tuo pikkuneitinapero on suloinen!
  Näyttäis seuraavan velipoikaa noissa kattilahommissa.

  VastaaPoista
 9. Kivat vetimet siskoksilla!

  VastaaPoista