5.11.2010

Ja kerta vielä

siitä BoBoosta. Piti antaa nämä poikaselle joululahjaksi mutta arvannette maltoinko odottaa. Kukkarosta tuli juuri pikkuauton mentävä ja heti tärkeä osa leikkejä, vetoketjun kanssa on 2-veen mielestä juuri niin jännittävää näperrellä kuin toivoinkin.
Vuoritin molemmat roskiksesta dyykatulla lakanakankaalla ja kukkaron ompeluunhan löytyy mainio työohje Handmade Hippu -blogista. Oma vanha tippa-relluni jaksaa aina vaan uusissa leikeissä ja ottaa vielä kuplasta mittaa!


4 kommenttia:

 1. Vanhat metallikuoriautot on niitä parhaimpia. Kestävät sukupolvelta toiselle. Myös rajuja kolarileikkejä (näitä meillä välillä kun riehaannutaan).
  Tosi kiva idea tehdä pieni pussukka juuri kaksi veelle. Tuossa iässä saa suuren ilon kun vetoketju aukeaa ja sulkeutuu. Pieniä iloja pikkuisilla ;O)
  Tosi kiva kirjoitus, aihe ja väärit!

  VastaaPoista
 2. Voi harmi ku annoin jussin myydä kaikki ne miljoonat ihanat pikkuautot! Niistä olisi nyt ollut poikaselle iloa! Mutta kaikkea ei voi säästää!

  VastaaPoista
 3. mutta mistä tuo pöytäliina on? :O

  VastaaPoista
 4. Kesän lapsi: Juu, miehen kotona ei ole niitä metallisiakaan kun pojilla oli kolarileikeissä kolmantena osapuolena vasara... :)

  Ritva: Muutama metallinen pikkuauto ei kyllä olisi pahitteeksi, pitää katsella kirppareilla. Poikanen sai eilen serkkujen roskiskuormasta niille sopivan autoradankin.

  Carovarium: Liina on Ellokselta.

  VastaaPoista