28.12.2010

Hyvä jouluEi sitä turhaan toivoteltu, joulu oli oikein hyvä. Rauha maassa ja asiaankuuluvaa jännitystä ilmassa. Sain itsekin ihania lahjoja, tarkemmin ajatellen sain tuntitolkulla aikaa. Yllä ja alla näkyvien pehmeiden pakettien muodossa. Onnea ovat neulovat mummut ja erityisen tarkalla neuleaistilla varustettu ystävä. Että täällä vaan vedetään villatakkia tiukemmin ympärille ja annetaan parsittavien pikkusukkien kasan kasvaa! Suunnitellaan ruokalistoja, jotenkin se innostaa erityisesti aina joulun jälkeen.Sokerileipuri ihasteli Karjalaisen keittokirjan ispiroivia mustavalkokuvia ja haikaili menneisyyteen, tyyliin "olispa meilläkin tuollaiset hirsiseinät ja lankkupöytä". Minä kun luulin että meillä on... ja olen kyllä ihan oikeasti kiitollinen tästä kodintekniikastakin. Muttta ymmärrän toki ja yhdyn täysin siihen että vanhat kuvat ovat kauniita! Kurkistakaahan jos tällainen kirja kävelee vastaan.


Mymmelikin sai onnekseen pienet vaatepaketit ja rimppakinttuisen pupun, kaikki kolme pidettiin visusti mukana iltaan asti. Välillä piti sovittaa pupuakin ylle, neidillä on nykyään aina jotain hynttyitä niskassa.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta teidän joulunaika! Sait upean villatakin ystävältäsi! Olen iloinen sun puolesta!!!

    VastaaPoista
  2. Mymmeli ihanassa ruutumekossaan on kaunis kuin posliininukke! Ihana kuva. Hyvää Uutta Vuotta toivottelen teille meidän porukalta.
    ps. kakku oli herkullinen

    VastaaPoista