10.12.2010

Määkivän paketin arvoitus


Tällaiset kaksi äänirasiaa siellä meteliä pitivät, mohairkarvapalan sisällä. Nalletehtaan  palvelu oli muuten ihan loistavaa, 10 vuotta sitten poistunutta mohairkarvaa kaivettiin minulle kiven alta pieni palanen. Saan käsin ommeltavaan nalleeni yhden sauman lisää mutta sittenpähän on uniikki yksilö! Tämän isomman kaverin ompelin koneella teddyneuloksesta jonka ostin ja leikkasin jo nallekurssilla kuukausi sitten. Mymmelille joulupakettiin, melkein itsensä kokoinen ystävä. Nivelet tein rautakauppatavarasta, sokerileipurin leikkaamiin vaneripyörylöihin. Hintaa tuli niille vajaat 2€ kun muovinivelet olisivat kustantaneet askartelukaupassa 15€.


Äitiltä sain viime kesänä yhdet sopivan kokoiset turvasilmät joista uupui vain se kiinnitysmekanismi. Sorvasin hedelmäveitsellä varsiin reiät ja vedin silmät kiinni "vanhanaikaisesti" vahvalla langalla korvien taakse. Eivätköhän ne kestä kiinni noinkin.Ja mikä parasta, se ääntelee!


16 kommenttia:

 1. Melkoinen nalle, oletpa ollut viitseliäs! Miten ne äänirasiat oikein toimii?

  VastaaPoista
 2. vaude, aivan mahtava nalle <3 Just niinku "ennevanhaan", äänirasia ja kaikki :)

  VastaaPoista
 3. Oi hellurei miten ihanan upea nallukka!!! On sitten Mymmelilla ikimuistonen lahja! Niin aidosti vanhan näköinen, OIKEA nallekarhu ja vielä ääntele!!! Kade kade kade...

  VastaaPoista
 4. Arja-täti Rantakadulta!
  Juuri tällaista jouluntuntua ja odotusta rakastan, kun paketteihin saisi kääriä itsetehtyä ja itse ajateltua. säilytä tää juttu sillä se on aivan toista, kuin kaupan kilisevät ja kolisevat Lego-paketit sun muut. (tokikaan en legoja väheksy, ovat kuitenkin jotenkin muunneltavissa, mutta noin esimerkkinä)

  VastaaPoista
 5. IHANA NALLUKKA! kertakaikkiaan ja vielä äänellä varustettu!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille teille kehuista. Harva homma on ylitsepääsemättömän vaikeaa, mulla ainakin pahinta on ennen työhön ryhtymistä :)

  Äänirasiassa on sisällä joku osanen joka käännettäessä liukuu putkilon toiseen päähän ja ääntää mennessään. Saman tapaisia ääniputkia olen nähnyt joskus vappuleluna, pitempiä ja kimeä-äänisempiä vain.

  VastaaPoista
 7. Ihan mielettömän ihana karvainen kaveri! Jos tämä valloittava tyyppi saa nimen, niin kerrothan sen meille?

  VastaaPoista