2.12.2010

Toissapäivänä askarreltiin tyttöjen ehdotuksesta ikkunoihin jouluisia paperijuttuja ja keiteltiin lantuut laatikoiksi, eilen päästiin kuulemaan ihanaa musiikkia (kiitos taas kerran urhealle lastenkaitsijatädille!) ihan vaan aikuisten kesken, tänään on leivottu aika paljon ja laskettu vähän mäkeä, huomenna retkeillään naisporukassa Wanhaan satamaan ja illalla pidetään perinteiset kotipikkujoulut. Ilman joululauluja tosin kun soitin kärähti sunnuntaina, kaikeksi onneksi satuttiin olemaan kotona. Uusi mankka ehtinee jouluksi, uusi koti tuskin olisi kerennyt. Vähän puistattaa vieläkin.5 kommenttia:

 1. Ihanan jouluisa ilme teillä! Huomiseen :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan jouluista teillä! Olipa tuuria mankan kanssa. Tiedän tunteen, meillä kärähti lämmityspatteri viimeviikolla ja onneksi oltiin kanssa kotona. Kovasti kyllä pelästyin kun savua nousi ja tyttö oli melkein patterin vieressä. Mutta onneksi kävi kuitenkin hyvin. Tarkkana saa kyllä olla sähkölaitteiden kanssa, varsinkin nyt joulunaikaan noiden valojen kanssa vaikka kauniita ovatkin.

  VastaaPoista
 3. No huh hurjaa.. miten se soitin sillai? Soititteko liian kuumaa musaa!? Onneksi ei käynyt pahempaa.. ihan alkaa itteänsäkin hirvittää mihin sitä kaikkien näiden vempainten kanssa joutuukaan.

  VastaaPoista
 4. Hui, onneksi ei käynyt pahemmin! Kivat ovat nuo kuusikoristeet ikkunassa. :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia! Onneksi teillä meni vain se mankka...!

  VastaaPoista