2.3.2011

Sur-rur


Kukkaiskiitos tunnustuksesta Vihreitä Haaveita -blogiin! Minä täällä kiusaan isomummon vanhaa kiikkalaista pitkästä aikaa. Ja kauniisti se vanhus hyrrääkin kun vaan pitäydyn kiltisti ohuehkoissa langoissa, virityspalojakaan ei enää tarvita. Mahtaako ilmankosteus vaikuttaa vauhtipyörän olemukseen? Hiirulainen vyyhti 100g ja 100 metriä, olisikohan tuo leicester -rotua? Pehmeää se ainakin on. Ketjusilmukkakertauksella kolmisäikeiseksi. Valkoinen shetlanninlammas pääsi sipulikylpyyn leivinuuniin, siitä lisää kunhan saan tuon päivänpaisteen rullalle asti.9 kommenttia:

 1. Oijoi, miten herkkua!
  Mulla on isot kasat luonnonvärisiä (suomenlammasta, kainuunharmasta, shettistä, BFL:ää) villoja. Ne on ihania ja antavat kivaa tasapainoa välillä hurjaksikin muuttuvalle värikarnevaalille :)
  Noi Wanha Rouwa -rukit saattavat olla toisinaan oikukkaita, mutta pitää ajatella, että se on niiden ominaisuus, ei vika. Ilmankosteus on varmasti yksi puuosien pahimmista oikkujen aiheuttajista.

  VastaaPoista
 2. Eipä mitiä. :) Teillä aina niin ihana tekemisen meininki, että saa itekin potkua päivään tekstejä lukiessa!

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä ihanan pehmoiselta! Ja vanhoilla rukeilla on ominaisuuksia...mutta eipähän ole tapahtumaköyhää sellaisen kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja kaunista lankaa! Lanka näyttää ihan siltä, että sitä pitää käydä monta kertaa päivän aikana silittelemässä ja ihastelemassa.

  VastaaPoista
 5. Mukavan näköisen vyyhdit polkaisit. Vanha rukki on oikea aarre. Ja paras ikinä!
  Hauskasti sait vanhasta paidastasi tyttärelle lämpöistä ylle. Ja onnea synttäriputken ekalle sankarille ;O) Me päästiin just putkesta ja ehdin tarttua käsitöihinkin välillä.

  VastaaPoista
 6. Käsittämättömän upeaa kehrättyä lankaa. Vau.

  VastaaPoista
 7. Ihanan monipuolinen ja taitava olet!!!

  VastaaPoista
 8. Täytyy myöntää, että luin pari kertaa tekstin, ennen kuin ymmärsin mitä olit tehnyt. Tuo ketjusilmukkakertaus jäi vielä hämäräksi, mutta en ole koskaan nähnyt kenenkään kehräävän, joten ehkä se liittyy siihen.
  Tosi taitava olet, kehräätkin! Nostan hattua ja kumarran syvään! ;-)

  VastaaPoista
 9. Vau! Miten joku osaa vielä kehrätä... Uskomatonta!

  VastaaPoista