18.5.2011

Meillä ei ole koskaan ollut pannumyssyä vaan nytpä on! Huovutetun villapaidan miehustasta vartissa saksittu ja pistelty, bonuksena vielä nippu mukin/pannunalusia. Käyttelin pois myös kaappia tukkineet Fimo -massat. Lintuja tuli aika monta, kuusenkoristeeksi ehkä? Suklaalevykorun apinoin ostamastani vastaavasta ja uunissa tuohon ilmestyi jotain omituista vaaleaa pintaan. Varmaan pähkinärouhetta. Totesin taas kerran inhoavani tämän sortin askartelua. Onneksi se massa loppui.


Nappivirkkuu sen sijaan on oikeinkin mukavaa, ohje löytyy Suuri Käsityö -lehdestä 5-6/2011. Tein kolme pitkää korua pikkumustista kirpparinapeista eri värisiin virkkuulankoihin (koukku taisi olla millinen). Nämä nähtyään Elma tilasi kaksi rähinäremmikorua joita voi käyttää eskarissa ristikkäin kummallakin olalla. Ei onneksi huomannut naamani venymistä toivetta ladellessaan. Ja minähän toteutin. Hopean väriset muovihelmet kuten myös virkkuulanka ovat peräisin kirpparilta.Tilkkulaatikoita olen tyhjennellyt pikkuisen joka ilta, hauen suomuista alkaa on pian puolet leikattuna.


6 kommenttia:

 1. Tuota nappivirkkuuta täytyy kokeilla. Ihanat!

  VastaaPoista
 2. Samat tunnelmat täällä kuin edellisellä - nuo nappikorut näyttää huipuilta! Jos vaikka joskus ehtisi tehdä...

  VastaaPoista
 3. rähinäremmikoru :D hyvä elma! :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihanat nappikorut!!! Ja tilkkujutut sen kun etenee, ihana iltapuuha (minä en raaski mennä nukkuman kun on niin kiva leikellä ja sovitella, tuskin koskaan valmista tulee mutta hauska on...)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihania nuo nappijutut! Ja kiva idea pannunmyssyksi :)

  VastaaPoista
 6. Tulen sun oppiin nappi ja helmivirkkuussa, ovat niin ihania ja tuo suklaa!! se on ihana syötävä.
  - Ritva (*_*) -

  VastaaPoista