1.5.2011

Vappua
Meillä se on omatekoinen munkki, sima ja kaupan tippaleipä. Lenkkeilyä ja kukkien ihailua. Pöydällä uusi vihreä, jonkun taitavan virkkaama pöytäliina. Kauan tällaista etsinkin, oli oikein kiva löytää. Tietysti sieltä lähikirpparilta, eurolla. Löysin jotain muutakin hykerryttävää mutta siitä sitten tuonnempana.

Teitä kiinnostanee kuka sai avaimenperän? Satunnaislukugeneraattori sylkäisi ilmoille ykkösen eli Villaminttu, onnea! Kiitokset kaikille osallistuneille, olittehan taas runsaslukuisina paikalla!

P.S. Olen varmaan tullut vanhaksi kun tekee mieli katsella yhtenään taaksepäin, viime vappuna meillä oli vauva! Nyt se kulkee kevyttä hölkkää pipo vinossa ja höpöttää mennessään.

8 kommenttia:

 1. No vau mikä kuvat taas, upeat!!! Ja vanhaksiko tullut, höpöhöpöhöpö... Mutta tottahan se on että aika menee hurjan nopeasti. Olisko se vauvakuumetta ilmassa;)

  VastaaPoista
 2. Meillä oli viime vappuna torikierroksella mukana koko hälinän, metelin ja mukulakivitorin nukkuva vauva, tänä vappuna puolestaan taapero, joka yritti rattaistaan pois heti, kun pysähdyttiin paikoilleen liian pitkäksi ajaksi :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kevätkuvia tosiaan. Vuokoista olen vähän kade, mutta koitan ajatella sen niin, että teillä on varmaan myös hirvikärpäsiä ilonanne, onhan? :D

  VastaaPoista
 4. Pilvi, ei meilläkään pihassa vuokkoja kasva, täytyy mennä 200m tietä kumpaan tahansa suuntaan. Hirvikärpäsiäkään en onnekseni ole täällä tavannut. Niitä pitää hakea mökiltä :)

  VastaaPoista
 5. Voi, ihailen aikaansaapuuttasi! Minä ostin simatarvikkeet viime vuonna ja heitin sitten kuivat sitruunat pois ennen joulua..

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa, mie voitin. Ensimmäisen kerran blogihistoriani aikana. Voi olen otettu. Hih, miten tämä voikaan tuntua näin hienolta! Laitan sinulle sähköpostia.

  Ja Ai niin, miekin aina muistelen, että viime vuonnahan ne ei osannu kuperkeikkoja ja nyt ne jo tekee melkein kärrynpyöriä, mutta ei se ole vanhuutta, se on elämän ihmettä.

  VastaaPoista
 7. Teilläkö noin kesäinen vappu?!
  Susirajalla on hytisty kylmässä tuulessa, vaikka välillä aurinko paistaakin.
  Mukavaa kesän odotusta :)

  VastaaPoista
 8. juurikin samanvärisen liinani löysin kirpparilta minäkin. pitkulan. koristaa pöytääja blogia. kiitos värikkäistä ideoista.

  VastaaPoista