27.6.2011Ottobre 3/11, vuosia sitten ostettu palanen Myllymuksujen löperöä joustofroteeta (100% puuvillaa). Koot 128 (lapsi lähinnä tuota kokoa ei huolinutkaan sitten näitä liian lyhyitä pöksyjä...) sekä 104 joka on seuraavalle liian pieni ja sitä seuraavalle suuri kuten kuvasta näkyy. Jospa näitä joku joskus käyttäisi. Soljet otin purkuhenkseleistä joiden muut osat on jo käytetty toisaalla.


Kirpparilla kohtasin tänään punaisia kaunottaria, virheetön emalikippo (4€) ja kaulakoru (3€). Punaisia helmiä löytyi tänään pihaltakin, huomenna poimitaan ensimmäiset kurkut.  


9 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis kippo, harvinaisuus!

  VastaaPoista
 2. Ihanat 70-luvun pökät:) Ja mitä löytöjä, taas!
  Millä te pidätte marjavarkaat kaukana mansikoista? Minä en raaski rastasverkkoa laittaa, inhottaa jos siihen jää lintuja tai vielä pahempaa, siilejä, kiinni!

  VastaaPoista
 3. Kivat pöksyt tuli ja Mymmelin hattu on suloinen! Emalikippi varsinainen aarre ja namm, oman maan satoa;)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat retropöksyt! Ja emalikippo ja kaikki.

  Teija Kelorannasta

  VastaaPoista
 5. Musta on ihanaa kun käytit tuosta kankaasta sanaa löperö, koska sitä noi housut just on! Löperöt! Ja söpöt!

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Minusta kesällä on mukava kuljeksia pihalla ruokaa etsimässä, linnut toki napsivat osansa mutta joskushan niidenkin on herkuteltava! Päivisin eivät uskalla apajille, sen verran meistä ääntä lähtee.

  VastaaPoista
 7. Sinulla on hyvä systemaatti. :) Meilläkin oli aina konneella kansio tilattaville kuville ja tilasin niitä aina 3-4kuukauden välein. Sitten menin pitämään parin vuoden tauon ja tässä on tulos. :(

  VastaaPoista
 8. Sinulla on aina niin kauniita kuvia :)

  VastaaPoista