16.3.2013"Äiti, kato miten mahtavan emännän olen tehnyt! Tää on sellainen TOSI vanha mummo. Vähän niinkuin sinä."

Askarteleva ja oivalteleva 5-vuotias poikanen sai uudet lökäpöksyt kun entiset jäivät pieneksi. Ilman kaavaa, jämäpaloista. Meinasi ottaa voimille kun piti mitata jalkaa ja vyötäröä, onneksi ei sentään sovittaa tarvinnut! Itselleen tuo leikkeli ja kaahasi pöksyjä odottaessa saumurilla traktoripannan. Sitä saikin sitten kuvata ja ahkerassa käytössä on panta ollutkin. Otin salaa myös yhden kuvan housuista tositoimissa. Meillä on kyllä vaikea kuvata tällaisella hitaalla kameralla niin että kuvissa olisi se valittu sommitelma tai edes oikea määrä henkilöitä... Tietokoneeseen on kuulemma jo useampia uusia osia tilattu, jospa se siitä vielä virkoaa!

8 kommenttia:

 1. Aikamoinen pikkumies teillä siellä, kun surauttelee jo itelleen pannat päähän. Kuvista pääsee vähän tunnelmaan, miten tärkeä tuo panta ehkä on. Ja tosi hauskat ja onnistuneet nuo housut kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaasun painaminen oli hauskaa, ohjaaminen jäi kyllä minun kontolleni. Kaikki säksättävät koneet kelpaa ;)

   Poista
 2. Mainio pikkuherra ;0) Ompelukoneella suristelussa on kyllä jotakin lasten mieleen. Oiskohan vauhti? Hieno panta ja kivat housut. Kyllä ompelu teiltä sujuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti juuri se vauhdin hurma. Saksetkin kyllä kiinnostavat, tehokas silppuri on tämä kaveri. Pääsen äkkiä tilkuista eroon kun vilautan niitä hänelle.

   Poista
 3. Lapsen suusta totuus...tai miten se meni;) hauskat pöksyt ja oantahan se vasta kivaon!!!

  VastaaPoista
 4. Ihan taisi ensimmäinen kerta olla kun joku kutsuu minua mummoksi. Viime aikoina olen alkanut esikoisenkin mielestä olla aika kalkkis mielipiteissäni, vanhus ei tule yksin :)

  VastaaPoista
 5. No tuppasi nyt hymyilyttämään oikeen isolla virneellä. Poikanen on sangen luova ja tuottelias. Emäntähän sulle sopii tosi hyvin arvonimeksi, mutta mummo oli jotain mitä ei olisi heti osannut odottaa.. Kevätaurinkoa teille sinne peltoaukealle! t. Arja-täti

  VastaaPoista
 6. Vanha sanonta "ei omena putoa kauaksi puusta" pitää paikkansa teillä! Hauska veijari tuo poikanen on :) -ritva-

  VastaaPoista