10.3.2013


Maaliskuu on jo hyvässä vauhdissa ja tietokone se vain viihtyy korjaamolla. Pitää nyt tyytyä tällaisiin tablettiterveisiin. Hilppa sai toivomansa haalarin (kaava on oma muokkaus Ottobren haalarikaavoista) joka ylitti odotukset moninkertaisesti. Ompelun alkaminen tökki ja kankaat taistelivat asettumistaan vastaan, kissa repi kaavat ja söi reiän toiseen takakappaleeseen. Onneksi collegea tuli aikanaan tuotua Somerolta ihan reilu pala ja saimme uuden ehjän takalahkeen. Vanha metallivetoketju ihastutti itseäni ja kokeilin tehdä myös litteitä saumoja tehosteeksi, ei ehkä nappisuoritus mutta lapsi viihtyy asussaan ja sain uuden ihanan Verson puodin muisto-joustofroteenkin esille heti tuoreeltaan. Kohta sitten koulitaan taimia ja toivottavasti myös lataillaan oikeita kamerakuvia ehommalle tietokoneelle! 

4 kommenttia:

  1. Kiva haalari kauniista kankaasta. Minä se en vaan saa ommeltua kaappia tyhjäksi, jotta uusia kivoja kankaita saisin tilattua :0) Ihailen siis vain muiden ompeluksia. Koulintahommia meilläkin. Toivottavasti saatte pian koneen huollosta!

    VastaaPoista
  2. Tuo haalarin väriyhdistelmä onkin kiva! Itsellänikin on tuota samaa muistoa, mutta jätin suosiolla odottamaan ensi syksyn kelejä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos, minä pidän hurjasti tuosta vihreästä collegesta, pitäisköhän tehdä lopusta itselle jotakin? Jotenkin tämä väriyhdistelmä on hyvin Hilppamainen, ihan hyvä että sattuivat vierekkäin kankaita etsittäessä.

    VastaaPoista