25.3.2013Hilppa sai eilen synttärilahjaksi toivomansa nukenvaatteet, parempi kai myöhään kuin ei silloinkaan. Nalle-lankaa kolmosen puikoilla, ohje kirjasta "Hauskat nukenvaatteet". Kirjan kokoluokituksessa keskikokoinen on näemmä hieman parusvauvanukelle ahdas, seuraavaksi täytyy kokeilla iso-merkinnällä varustettua mallia. Tuo beippari on muuten hassu kaveri, sen kasvoissa on koko ajan "jäätelösotkua" kun joutuu loikoilemaan lattialla. Meilläkö muka kylmä? Jospa reppana lämpiäisi nyt kun sai villaa ylle ja suunympäryskin pysyisi puhtaana.6 kommenttia:

 1. Söpöt trullit Teillä ja nukke varmasti on mieluissaan lämpösistä!

  VastaaPoista
 2. Varmasti nukke tarkenee noin hienoissa vetimissä! Ja kyllä se kevätkin siellä kolkuttelee, meillä näkyy jo neliömetri asvalttia kadulla!

  VastaaPoista
 3. Kyllä luulisi nuken nyt villaan käärittynä lämpimänä pysyvän ;)

  VastaaPoista
 4. Hienot kerrastot vauva sai!
  Hihii, ihan sama meillä. Ekan kerran pikkuneiti oli ihan hädissään kun löysi vauvansa jäätelösotkuisena vaikka ei tämä jädeä ollut edes syönyt ;-) Ihan vaan lattialla köllötellyt....

  VastaaPoista
 5. Hienot vaatteet nukella! Meilläkin on samanlainen jäätelösuu, tyttö laittaa aina huivin tarkasti suun ja poskien peitoksi kun nukke ulkoilee talvipakkasilla... :)

  VastaaPoista