12.3.2013Kangaslaatikoita penkoessa mieleni valtasi mieliteko päästä eroon epämääräisistä kernikankaista. Ikean palalöydöt ja vanhat Marimekot saivat uuden alun uimakasseina, paloista riitti yhteen isoon ja yhdeksään pienempään vedenpitävään kesäkassiin. Kyllä se sieltä tulee! Eilisilta menikin herkkuja maistellessa, huomasitteko Yhteishyvän ruokaliitteessä keväiset sitruunaleivonnaiset? Sokerileipurilla on pitkästä aikaa taas aikaa leipoa, meillä aloitettiin rahkapiirakalla ja muffinseilla. Lisääkin sitruunaohjeita on kuulemma tulossa verkkosivuille...
11 kommenttia:

 1. Iik iik! Kuuluuko sinne saakka, jos kiljun oikein kovaa ihastustani noihin pallokasseihin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä ihmettelin että mistä se korkea ääni korviini kantautuu (meidän lapsista kun ei mitään sen suuntaistakaan koskaan irtoa :).

   Poista
 2. Ihanat uimakassit! Oliko kerniä vaikea ommella? Muistelen, että kokeilin joskus ja pieleen meni.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Ikean vahakangas on tosi hyvää ommeltavaa, sellainen luistavapintainen materiaali. Nuo Marimekot ovat vahamaisempia mutta uutena sujuu niidenkin ompelu hyvin. Käytössä olleesta Marimekon pöytäliinasta leikattujen juttujen ompelu oli sitten jo haastavampaa kun vahapinta oli pesussa muuttunut huomattavasti tahmeammaksi. Kannattaa kuitenkin kokeilla, maalarinteippi paininjalan pohjassa kuulemma auttaa. Minä unohdin taas kerran kokeilla sitä...

  VastaaPoista
 4. Oletpa ollut toimelias! mullakin on jotain vahakankaan loppuja kaapissa ja uimakassi olikin hyvä idea, kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Jes, kiitos ideasta kernin käyttöön! Täältäkin löytyy ylimääräisiä jokunen metri...

  VastaaPoista
 6. Siis olen edelleen NIIN katkera mokastani, kun taannoin jätin kirpulla ostamatta 2,5 metrisen muijakernipöytäliinan. Mukamas se oli kovin kallis, 17 euroa. Vasta kotona tajusin sen pussukkamahdollisuudet, mutta oih, liian myöhään. Nyyh.

  VastaaPoista
 7. Voi kun pirteitä kasseja! Ja sokerilepurille terveisiä, sitruunamuffinsseja kokeiltu ja hyviä olivat. - ritva-

  VastaaPoista
 8. Kiitos Teija, stiinapauliina, Emma, Unisukka ja Ritva! Joskus ne kirppislöydöt hoksaa vasta kotona, olen eräänkin kerran palannut apajille sydän kurkussa... Kassit ovat hyvä kankaanhävityskohde kun niitä aina tarvitaan. Terveiset menivät myöskin perille :)

  VastaaPoista