25.8.2010

Norsuhuppari


Kaava löytyi eilen Ottobresta (4/09), koko 98cm. Norsutrikoo Jofotexilta ja tummanruskea Harjun trikoo paikallisesta loppuunmyynnistä. Tuli lämpöisen oloinen huppari talven varalle kun vuoritin ruskealla trikoolla kauttaltaan. Kasvunvaraakin on kohtuudella vaikka koko on yläkanttiin. Kesälomalla on kyllä kaikki niin luksusta! Aamulla jäljensin kaavat ja iltapäivällä saatiin jo sovittaa.


Tuli näemmä otettua havainnollinen sarjakuva päikkäreiltä paenneen parivuotiaan tavallisimmista tuntomerkeistä. Imeskellään leluja, katsellaan kaukaisuuteen, revitellään leukoja ja pyöritellään hiuksia. Hyvää yötä!

11 kommenttia:

 1. Ihana huppari ja mainiot ilmeet pienellä!

  VastaaPoista
 2. Ihana poika ja pojan takki <3 Ajattelin iskeä teille yläkertaan kolkuttemaan perjantaina. Jos ehdittäis sitä aloitusta yhdessä ihmetellä..? Nähdään!

  VastaaPoista
 3. Tuo huppari oli siis niin hieno! Voi tuota kultsipuppelia ku on hurmaava :)

  VastaaPoista
 4. Tuota kangasta oon monet kerrat ihaillut mutta silloin kun oon meinannut tilata on se ollut loppu joten oon säästynyt toistaiseksi sen tilaamiselta :) Kiva huppari ja kiva idea tehdä tuo huppu yksivärisenä ja kantata tuolla kuviollisella sitten.

  Kiitos muuten nuita imetyspaita vinkeistä. Toimiiko muuten 100% puuvillatrikoo ollenkaan imetyspaitana vai oisko hyvä olla elastaania tms. seassa?

  VastaaPoista
 5. Piti vielä kysyä, että onnistuiskohan tuollaisessa nappilista paidassa imetys. http://villapata.blogspot.com/2010/06/heippa.html Ois kiva tehdä muitakin kun nuita luukkumallisia koska tuollaista paitaa vois hyödyntää imetysaja jälkeenkin. Viimeksi mulla oli vain nuita luukkumallisia paitoja.

  VastaaPoista
 6. Upea huppari ja suloinen pikkupoika!!!!

  VastaaPoista
 7. Kivoja ompeluksia kauniisti retroina. Fanttikangas on ihana. Samoin kukat. IIhanan ruskeeta :O)

  VastaaPoista
 8. Kiitokset kaikille kommenteista! :)

  Imetyspaidaksi ajattelin itsekin tuota nappilistajuttua mutta eipä oo tullut nappeja auottua. Helma nousee helpommin... Ehkä hieman pidemmällä napituksella?

  VastaaPoista
 9. Onpa hieno huppari! Ja söpö poitsu. :)

  VastaaPoista