4.8.2010

Wanted


Silppusin kirpparilta keräiltyjä risoja henkseleitä solkivaraston täydennykseksi. Kaikille on jo sijoituspaikka tiedossa ja lisääkin vielä projektiin sopisi, sähköpostiin saa ottaa yhteyttä mikäli joku mielii luopua omistaan. Näiden suhteen on kirpparituuri ollut ihan hukassa enkä mielelläni ostaisi uusia.

Surautin tänään uuden lompakon itselleni kun Jaana oli hankkinut kummien telepaattisten kykyjen siivittämänä samanlaista omppukangasta kuin uusi kirpparihuivini. Täydensin sisäosia vähemmän aralla ruskealla. Malli on sama kuin edellisissäkin tekeleissä, kiinnityksenä neppi.
Tytöt saivat tätinsä vanhan kylpytakin, muutama homepilkku ei menoa hidasta kun kuosi on niin kiva ja materiaali ehtaa chenilleä. Vetoketju kylpytakissa on ihan huippu, pitäisi varmaan laittaa muihinkin!

8 kommenttia:

 1. Ihanan herkullinen tuo omppukuosi :)

  VastaaPoista
 2. Tuollaista lompakkoa minäkin himoitsen itselleni itse tehtynä. Olis kiva lahjakin kavereille jouluksi. Pitäis vaan yrittää :) Ihanaa tuo omppukangas.

  VastaaPoista
 3. Hurmaava lompakko! Ja tuo kylpytakkikuosikin on syötävä.

  VastaaPoista
 4. Mulla vois olla noita henkselin solkia kunhan pengon kaappiani.
  Ihana kuosi tuossa rahamassissa!

  VastaaPoista
 5. Mukava blogi, lisään lukulistalleni :)

  VastaaPoista
 6. Oho, en ollutkaan aiemmin tajunnut, että myös henkseleissä on noita solkia. Heti löytyi mieheltä yhdet jostain kaapin perältä ja sain luvan laittaa ne osiin. Kohta on meilläkin matkatuttiketjut! Kotona ei niinkään käytetä. Kiitos vinkistä :)

  Kaunis lompakko!

  VastaaPoista
 7. ihana tuo lompakko :) onko sulla jossain ohje siihen? katsoin, että tekstissä luki että samalla ohjeella kuin aiemmat, mutta blogiasi selailemalla en ainakaan löytänyt.. olisi kiva tehdä itsellekin... :)

  VastaaPoista