31.8.2010

Olen haaveillut puolitosissani puusohvasta keittiön ikkunan alla ja siinä tuo nyt kököttää kun tuli ihan vastustamaton tilaisuus. Ilman rahaa ja kotiinkuljetus samaan kauppaan. Toisaalta tupsahti ihana pöytäliina, kyllä nyt kelpaa keittiössä! Meidän pöytä vaan on niin kapea että jouduin leikkaamaan ruokalapun levyisen kaitaleen liinan pitkältä sivulta.


Kirpparilla nauratti, kuvan pitsiliinat ostin nimikkeellä "patalappu" ja hinta 0,10€/kpl. Kangas maksoi euron. Kiitokset muuten Kertulle  ja Heidille tunnustuksista! Aina on yhtä mukavaa kuulla että muutkin viihtyvät matkassa ja jaettu ilo kertautuu.

16 kommenttia:

 1. Olitpas onnekas tuon sohvan kanssa!!! Ruokalaput ovat ihanan värisiä :)! Ja enpä taitaisi minäkään noilla pitsiliinoilla ruveta uunivuokaa ulos uunista nostelemaan ;).

  VastaaPoista
 2. Hih! Tuohan on samanlainen kuin meidän keittiön puusohva! Meillä ruokapöydän toisella pitkällä sivulla, muisto minun Martta-mummistani. Puusohvalle on AINA kova polte pojilla. Kaikki neljä isointa istuvat rinnatusten siinä. Pieninkin vaatii varmasti kohta samaan rivistöön. Vielä kun mahtuvat...

  VastaaPoista
 3. Anette: Kiitos, voisi siinä näpit palaa :D

  tiinaf: Meilläkin on ruokapöytä tuossa edessä ja lapset kisaavat paikoista. Tämä sohva on mummuni omaisuutta mutta jäi hänellä tarpeettomaksi, onneksi.

  VastaaPoista
 4. Olen itsekin haaveillut puusohvasta keittiössä! Hauskaa, että sinäkin olet haaveillut siitä! Ikävä kyllä keittiössä ei ole tilaa sohvalle... Sain kuitenkin (samanhenkisellä "kaupalla" kuin sinäkin) ikivanhan sivusta vedettävän puusohvan ystäväni vanhemmilta. Mahtava juttu! Sohvan kansi on vasta tekeillä ja patjan osto hatkinnassa. Sohva löysi paikkansa kuistilta ja sopii siihen kuin nakutettu. Haaveissa siintää sohva kera ihanien tyynyjen...

  Kivoja ompeluksia olet tehnyt, kuulut vakiblogeihini, joita seuraan viikottain!! Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Käynpäs vielä huikkimassa, että blogissani odottelee sinua tunnustus :)!

  VastaaPoista
 6. Minäkin haaveilen puusohvasta. Ei vaan taitaisi mahtua meille nyt. Ehkä joskus...

  Kivat nuo ruokalaput!

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo "Meidän pöytä vaan on niin kapea että jouduin leikkaamaan ruokalapun levyisen kaitaleen liinan pitkältä sivulta."

  Ja kivoja ruokalappuja siitä tulikin.

  VastaaPoista
 8. Hieno sohva ja on kyllä kauniit ruokalaput!!!

  VastaaPoista
 9. Onpa ihana sohva, valtavan kiva kun haave toteutui!

  VastaaPoista
 10. Ihania ruokalappuja!

  Meilläkin on keittiössä puusohva. Tosin se on paaljon vanhempaa sorttimenttia. Haaveilen kunnostavani sen meidän tulevaan yläkertaan. Nyt se on kirkuvan oranssi, kun kummitätini on sen joskus 60-luvulla maalannut.

  VastaaPoista
 11. Ihana sohva! Oi oi ja oi! :)

  VastaaPoista
 12. Meillä myös Aseman keittiössä on puusohva, ja ahkerasssa käytössä onkin: siihen jäävät pikaisesti pistäytyvät vieraat, siihen kömmitään odottamaan aamupuuroa, siinä pidetään seuraa kokille ja tiskarille ja katsellaan kun perunat kiehuvat. Sohva pitäisi olla ehdottomasti jokaisessa keittiössä, pelastaisi monta parisuhdettakin! :)

  VastaaPoista
 13. Tosi kaunis puusohva! sopii teidän keittiöön hyvin

  VastaaPoista
 14. Hih! Minä perin äidiltä samanlaisen sohvan, kun hän muutti pienempään asuntoon. Oma sohvani on puun värinen ja haaveilen sen maalaamisesta. Hiomispuuhat vaan hirvittää, mutta nyt ainaskin tiedän, että valkoisena sohva on pal hienompi :O)

  VastaaPoista
 15. Puusohvissa on tunnelmaa! Ja tuollaisen ruokalapun minäkin voisin ottaa... :)

  VastaaPoista