15.12.2010


Lupasin jo aikojen alussa Elmalle jotain punaisesta norsutrikoosta tässä sitä nyt olisi tunikaa koossa 122cm. Poseerausvire oli kohdillaan joten räiskittiin samalla sovituskuvia jo aiemmin vilahtaneesta valkoisesta bambupaidasta. Molemmat Ottobren aluspaitakaavalla (6/10). Norsumekkonen on tainnut olla jo viikon käytössä joka päivä. Leikkasin siihen helman ja hihat punaisesta pikeestä (matkamuisto Eurokankaan palakopasta) ja molempia kankaita ritti vielä 98cm paitaan joten pistettiin sellainenkin tulemaan. Ehkei omaan käyttöön kun kaikilla on jo jonkunlaista elefanttivaatetta.Hilppa sai uudet Lahtiset lähikirpparilta (kympin näistä maksoin, tietääkö joku mitä kaupan uudet kustantavat?). Tänään tehtiin Elman kanssa ekskursio Nummelan SPR -kirppikselle. Voisin suositella tätä muillekin, pieni mutta ihana ja hinnat kohdillaan. Elma sai uudenkarhean toppatakin (3€), itselleni ostin verhokapan verran priimaa retrokangasta (1,5€) ja Hilulle mokkanahkaiset kengät (1€).11 kommenttia:

 1. On kauniit paidat ja niin ihanat vihreiden sukkisten(legginsien???) kanssa. On niin ison neidin näköinen jo!
  Ja hyviä löytöjä kirpparilta, kengät ovat makeet!

  VastaaPoista
 2. Noi lahtiset maksaa muistaakseni lähelle 100e, stockkalla ainakin, joten hyvän löydön teit!

  VastaaPoista
 3. Huopikkaat on aika kalliita uutena, 80 euroa veikkaisin. Minä olen löytänyt meidän kaikki huopikkaat kirpparilta ja jos puuttuvia kokoja on sattunut kohdalle niin olen ostanut jemmaan. Ei ole parempia talvikenkiä.

  VastaaPoista
 4. Hyvän löydön teit huopikkaista. Tehtaanmyymälästä ostamani lasten kakkoslaatuiset taisivat olla 50-60€, ykkäslaatu taisi liikkua tosiaan 80 kieppeillä. Jos kirpparilta löytäisin, niin ostaisin myös heti! Lämpöiset ja hyvät talvikengät näille pakkassäille, mutta nykyään melko arvokkaita. Etenkin lapsille, joille joutuu ostamaan useammat, kun jalka kasvaa niin nopsaan.

  -Paula

  VastaaPoista
 5. Hihii. Eilen ompelin samoilla värityksillä norsutrikoosta tunikan :) Hieno toi malli tekemässäsi tunikassa!

  VastaaPoista
 6. Joo kyllä ne huopikkaat on hintavia! Joulumarkkinoilla kysyin pienten huopikkaitten hintaa ja nekin oli jo jotain 50 e.
  Tuo on kyllä tosi kiva tuo norsutrikoo!

  VastaaPoista
 7. Paljon olen jo tätä norsukuosia ehtinyt nähdä eri blogeissa, mutta täytyy sanoa että erottuu edukseen nämä tekemäsi paidat. Näyttää hyvältä yksiväriseen yhdistettynä, jotenkin hallitummalta. Sama koskee sitä aiempaa kukkapaitaa.

  Ja täytyykö tässä alkaa huopikkaita metästämään, kun meidän keskimmäisellä on aina varpaat jäässä ulkona.. (mutta sisällä on aina varpasillaan, eikä kuulemma palele, heh)

  VastaaPoista
 8. Ihana norsutunika, ihania ovat ollee myös muut tekeleet, mitä olet täällä esitellyt! Meillä päin huopikkaat ovat vissiin vähemmän haluttuja, kun olen saanut lapsille näitä alle viidellä eurolla kirpparilta. jostain syystä en ole nuita osannut kuitenkaan lapsilla käyttää ja myin omani kaikki viimeisimmällä kirppispöydällä alle viidellä eurolla.. olisi vissiin pitänyt laittaa huutonettiin myyntiin ;)

  -mari

  VastaaPoista
 9. Olipa mukava blogimatka postauksiisi - minulla on ollut pitkä tauko lukemisissa. Iloa ja elämää, kotoisia hetkiä kuvat ja tekstit tulvillaan; kiitos taas että sain kurkistaa teille :)

  VastaaPoista
 10. Heipä hei! Vihdoin sain aikaiseksi kirjautua lukijakuntaasi, tämä blogi on aivan ehdoton suosikkini blogien joukossa! Täällä piipahtaessa tulee aina hyvälle mielelle, ja elämäntyylinne kaikkinensa on samantyylinen kuin itsellänikin! Kiitos upeasta blogista ja rauhaisaa joulua! :)

  VastaaPoista
 11. Hienoja löytöjä, varsin halvat töppöset ja ihana verhokappa!

  VastaaPoista