23.12.2010


Näitä paperitähtiä on vilahdellut joulun alla monessa blogissa mutta vasta Inkeroisen linkki laittoi vipinää saksiin. Tein niin ison kuin A4 -kokoisista papereista tuli, halkaisija on noin 55cm. Kuusi on koristeineen kaatunut jo kerran, toivottavasti jää myös viimeiseksi tämän puun osalta. Hain taas tuon ruotsinkielisen kirjan vintistä, jos vaikka välipäivinä leikkaisi ensi vuodeksi muutaman kuusenpallon. Tykkään noista litistettävistä paperikoristeista! Tytöt innostuivat leikkaamaan joulujuttujen välillä vaunuja ja rattaita.
Hankin itselleni joululahjaksi nämä parkanolaiset, hartaasti etsityt ja tutkitut. En malttanut paketoida, tepsuttelin hetken ja sitten rasvasin käyttöä varten. Kannatti odottaa niitä oikeita tälläkin kertaa, patina on parhautta!6 kommenttia:

 1. Hei, jee. Mistäs noin komeet lapikkaat löysit..? Hienoa. Itekkin melkein kiljuin ääneen kirpparilla, vaikken patinaa saanutkaan. Etsimäni mustat nahkaiset tasapohjaiset saappaat hyppäsivät silmille 4 eurolla ja istuivat jalkaan kuin valetut. Ilot on pienet. Meillä on töissä noita paperitähtiä ikkunoissa, tykkään kovasti. Ja tyttöjen leikkuut on ylisuloisia <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan pöydän olette tuolla aiemmin työstäneet! Ja hienot kengät! Ihanaa joulua koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Me ollaan samaa jengiä kenkinemme :) Joulurauhaa!

  VastaaPoista
 4. Jaana: Ostin lopulta nettikirppikseltä kun täälläpäin ei muuten ei tunnu liikkuvan. Sulla kävi siis vielä parempi tuuri! Taidan itsekin odotella niitä mustia sappaita kirpparilta nyt kun tarvis ei oo enää ihan akuutti.

  Maiju: Kiitos :) Rauhaisaa joulunaikaa heidänkin perheelle!

  Mammutti: Kiitos samoin teille.

  Jonna: Eikös vaan olekin oivat popot ;) Rattoisia pyhiä teillekin.

  VastaaPoista
 5. Ompas mageet kengät! Mulla on sulle blogissa tunnustus :)

  VastaaPoista