27.1.2011

7 asiaa

Unikuun haastamana seitsemän mieleen juolahtanutta:

1. Pidän säästämisestä. Talouden suunnittelusta ja ostamatta jättämisestä, välillä ihan nuukuuteen asti. Toisaalta voin maksaa paljonkin jostain tärkeäksi kokemastani asiasta.

2. Asun omassa mummolassani. Tunnearvo peittoaa rahallisen mennen tullen.

3. Olen muuttanut yli kymmenen kertaa. En tahtoisi muuttaa enää kertaakaan!

4. Kirjoitin rippikouluikäisenä ihailijakirjeen Kalle Päätalolle (ja sain vastauksen!), olen vieläkin iloinen että tein sen. Enää se ei olisi mahdollista.

5. Kuvittelen vanhempana lukevani taas enemmän.

6. Pidän hurjasti vuodenajoistamme ja niihin liittyvistä töistä. Rytmistä.

7. Keskeneräiset työt vaivaavat mieltäni, mieluiten siivoaisin ruokapöydänkin jo valmiiksi ennen syömistä. Kärsivällisyys ei ole vahvin puoleni.Pienensin kuvia hieman, vieläköhän latautuvat hitaasti? Sokerileipuri laittoi keittiön ikkunaan vielä yhden 120cm x 30cm lattialaudan, ajattelin siinä esikasvatella taimia kunhan kevät koittaa. Tuli verho-ongelmakin siinä ratkaistua samalla. Ripustuskoukut ostin kaupasta, turvaudun sitten pellavanaruun jos tuota tarvitsee saada alemmas riippumaan.
Limboneuleen silmukat otin auki, loin taas ja neuloin muutaman sentin. Eilen aamulla sain yllättäen ideointiapua ja homma lähti luistamaan ainaoikealla. Kiitos!

5 kommenttia:

 1. ihana aurinkoinen kuva! voi kun minäki tahtoisin kovasti ikkunalaudat, mutta hitsit kun on seinät kiveä. voisiko tuosta ikkunalaudasta saada kuvan, tarkempata vinkkiä että miten se tuohon on laitettu? näyttää niin kivalta :)

  VastaaPoista
 2. Heikku, kiitos kommentista! Meidän lauta riippuu katosta, joka kulmastaan. Voin ottaa enemmänkin kuvia siitä kunhan aurinko taas nousee.

  VastaaPoista
 3. Ihana lukea Sinusta ne 7 asia, kiva se Teidän koti ja ymmärrän nyt miten tärkeä/rakas se onkin!

  VastaaPoista
 4. Heh! Usein meillä on samat kotipuuhat, mutta mä vaan en ehdi blogata niitä. Hymyilyttää sun kirjoituksia lukiessa ;O)
  Hioin juuri talveksi irroitetut ikkunalaudat ja ne odottavat uutta väriä pintaan. Siemenvalikoiman tarkastin ja kohta on ensikylvön aika!!! ;O)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vaan itsellesi ideointiavusta; täällä tuoksuu nyt linssikeitto ja tuore leipä :)

  VastaaPoista