29.1.2011

Sisko ja sen veli


Ostin toissa viikolla kirpparilta palan mustaa, ihan ohutta collegea, ribbisiivun sekä resoripalasen viidellä eurolla.


Collegesta tuli löppäpipo päätä mittoen, haalarihousut (kaava 92cm legendaarisesta Gyntherin lastenvaatekirjasta) sekä paita Ottobren satulahihakaavalla. Resoria käytin lisukkeena ja ribbi riitti juuri 92 -senttisiin pitkiksiin jotka ovatkin passelit Hilpalle capreiksi. Paitakin on 98cm kaavalla pidennetyin hihoin ja helmoin, pitäisi varmaan ruokkia tuota neitokaista ahkerammin...


Haalariin painoin sapluunalla sadepilviä ja sontikan, paita taas on leimasinkokeiluja täynnä. Meinasi jäädäkin vallan ompelematta kun illan pimeinä tunteina suunnittelumopo karkasi ihan käsistä ja tuntui että pilasin kankaan. Onneksi Hilu tykkää ja omakin silmä alkaa tottua. Painatuksissa valkoinen Emon peittoväri.Päälle päätteeksi lupaamaani osviittaa viimeksi mainostetun ikkunalaudan toteutuksesta.

11 kommenttia:

 1. Ihan mahtavat, voi että on suloinen kaksikko asusteissaan!

  VastaaPoista
 2. No on kyllä suloiset lapset ja kivat vaatteet äiti ommellut (musta sopii niin hyvin lapsille). Hyvät lisäykset ne valkoiset sienet yms! Ikkunalauta on mahtava!
  Tyttö on tosiaan siro, mutta eihän vanhemmatkin kovin isoja ole;)

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton kun on suloiset muksut <3 Ihanat vaatteet olet tehnyt, aloin jo ekasta kuvasta miettiin et mitä merkkiä nuo vaatteet on :)
  Mie oon nyt aivan ihastunut mustaan lastenvaatteissa.

  Kukkahylly on huippu, saisinpa itsekin tuollaisen joskus!

  VastaaPoista
 4. Tosi hauskat painatukset. Varsinkin tuo pyörä/mopo tuolla sienen päällä on huippu :) Hyvä, ettei jäänyt kokeiluiksi vain nuo painatukset!

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka suloiset ovat sisko ja sen veli. Ihanat vaatteet ja painatukset! Kirjoitteli Arja-täti Rantakadulta

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat ensinnäkin. Millaisen uuden kameran ostit? Sinulla on silmää ottaa kuvia :) Jotenkin oon vierastanut mustan käyttöä lastenvaatteissa mutta tekeleesi näyttävät kivoilta!

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää mustat vaatteet. On ollut aina välillä mielessä itelläkin, että pitäis tehdä muksuille jotain mustia perusjuttuja, mutta en ole toteutukseen asti päässyt. Nyt kyllä sain lisää inspiraatiota siihen suuntaan...

  VastaaPoista
 8. Suloiset sisarukset! Ja kivalta näyttävät mustissaan:)

  VastaaPoista
 9. Upeita vaatteita suloisten muksujen päällä <3 :)

  VastaaPoista
 10. Kivat vaatteet! Ja mullakin on tollainen roikkuva omatekoinen ikkunalauta. Tai oikeestaan kaks. Toinen kolmikerroksinen ikkunalla ja toinen katonrajassa. Tosi kätevä toi ikkunalla oleva kun kasvattelee keväällä taimia. :-)

  VastaaPoista
 11. aivan ihanat vaatteet ja suloset lapsukaiset <3 Jotenki tuo musta väri sopii lapsille hyvin varsinki jos siihen lisää jotai raikasta :) Ja tuo ikkunalautaki on ihana!!

  VastaaPoista