3.1.2011

Arvontalaulu raikaa!

Juhlallisin menoin arvoimme satunnaislukugeneraatoorilla voittajaksi Sofian! Laitatko sähköpostiini osoitetietoja niin leppikset lennähtävät perille. Kiitos kaikille osallistujille ja myöhemminkin kommenttia jättäneille, jakaumaa oli jännä seurata ja aika tasaiselta se vaikuttikin! Päädyin nyt pitkällisten pohdintojen päätteeksi tökkäämään muutaman rätin myyntiinkin, jos vaikka saisin osan kuluista katettua. Olen painanut rätit Donnosta hankituilla kangasväreillä ja painopohjia myy ainakin Noribo ja Emo-tuotanto.Pitäisi kai ulkoiluttaa hieman saumuria uuden yöpuvun sivusaumoja pitkin, pituus on oikeinkin passeli mutta joka aamu herätään merenneitona ja sekös tepsuttelijaa ahdistaa...

8 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle! Itse olen ostanut ihan wettexin kompostoitavaa rullarättiä painantatarkoitukseen. En ole vertaillut hintoja, mutta marketin räteissä miinuksena on kyllä kuviot rätin nurjalla puolella.

  VastaaPoista
 2. Oi miten suloinen merenneito!!!

  VastaaPoista
 3. Tuo on varmasti tosi epämiellyttävää tepsuttelijalle. Mutta niin suloisen näköinen!

  VastaaPoista
 4. Hihhihhii.. :) Eka katselin, että onpas jännä uniasu.. :D Suloinen tosiaan vaikka mereneidolle itselleen ei varmaankaan niin kiva.

  VastaaPoista
 5. Täältähän löytyi samanmoinen tyttönen kun meiltä aamuisin. Meidän neiti tosin alkaa puskee kaula- aukosta jo ulos, tänäänkin oli toinen käsi jo pois. Mahtaisko toi kaventaminen auttaa, pitänee kans koittaa. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 6. Voi kaunokainen ja hän vielä hymyilee vaikka on tuollaisessa pinteessä!

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Tosi kivan rättikilpailun olit kehitellyt! :) Tuotteliasta Uutta Vuotta sinulle! On tosi mukava seurata tätä sun Blogia!

  Sähläsin äskeisen viestin kanssa, olen pahoillani. :(

  T:MariaP

  VastaaPoista