9.1.2011
Poltin risukranssit joulun jälkeen leivinuunissa (löysin hetkellisesti siinä räiskeessä sisäisen mummoni) ja ripustin ruotsinkielisestä kirjaston poistoromaanista revittyjä sivuja olohuoneen seinälle. Elma toivoi ilmapalloja synttäreilleen ja nekin päätyivät turvaan lippunauhan viereen. Mymmeli nimittäin pamauttelee palloja ihan sarjatyönä hampaillaan ja vieläpä nauttii hommasta. Omituinen otus!

7 kommenttia:

 1. Vau miten kaunis kuva lapsista, upea!!! On kyllä suloinen katras Teillä!!!

  VastaaPoista
 2. Hauska tuo MAALAISkansakoulun laskuoppi :-). Onkohan opetussuunnitelma ollut maalaisille helpompi vai vaativampi kuin kaupunkilaisille? Mustavalkoisissa kuvissa on herkkyyttä. Komia lapsikatras.

  VastaaPoista
 3. Olipas nostalgiaa tuossa vanhassa laskukirjassa ja näemmä signeerattu oikein omalle nimelle. Ihana kuva lapsista. Mustavalkoinen kuva tekee oikeutta koko katraalle, siinä on tunnelmaa. Arja-täti Rantakadulta

  VastaaPoista
 4. Tulin myös ihastelemaan lapsikuvaa uudelleen, kaunis! Ja myös kaksi muuta kuvaa.

  VastaaPoista
 5. Virkistäviä nuo mustavalkokuvat - sopivat hyvin aiheisiin. Lasten hymyt ilahduttavat ja korostuvat vielä enemmän kun värit eivät vie huomiota. On varmaan ollut mukavat synttärit :)

  VastaaPoista
 6. On siinä meillä komia sisarussarja!
  Niin reippaina kaikki (aina)

  VastaaPoista
 7. Hyvä idea ottaa ryhmäkuva mustavalkoisena - ei tarvi miettiä sointuuko vaatteiden värit yhteen. Ja samaa mieltä että kauniita lapsia! :)

  VastaaPoista