2.9.2010


Aamulla oli ihan sieniretkiolo mutta tyydyttiin kuitenkin varmemman saaliin toivossa täyttämään koreja perunoilla ja sipuleilla. Olen mietiskellyt viime päivät pieniä solmioita ja teinkin poikaselle yhden prototyypin ohuesta vakosametista (liukkaalla vuorilla toimii ok ja kääntäminenkin onnistui jättihakaneulan avustuksella). Ottobresta 3/09 löytyy kaava.


Mymmeli nousi viime viikolla kontilleen, toissapäivänä istumaan ja tänään se jo pönkäsi jaloilleen sohvan selkänojaa vasten. En meinaa pysyä perässä! Maailma on yhtäkkiä puoli metriä korkeampi.

5 kommenttia:

 1. eihän ole Mymmelikään enää vauva, niiiiisk;( suloinen tyttö ja kohta sisarusten perään taaperta... hieno kravatti ja taas kehun niitä kuvia, jokainen on jo erikseen taideteos, lisäyksenä ne ihanat aikansaannokset!!! taitava olet kyllä!

  VastaaPoista
 2. Magee kraga!
  Sienimetsälle tekisi minunkin mieleni, mutta kun en tunne sieniä. Termareista tulikin mieleeni, että syysretki lähilaavulle on lisättävä ensi viikonlopun ohjelmaksi.

  VastaaPoista
 3. Syksyn sadonkorjuu puuhat on ihania. Minäkin olen tänään keitellyt omenasosetta, nam!

  Mutta onpas poikanen saanut hienon kravatin! Onko mymmeli jo niin iso eikö se ihan vasta syntynyt?

  VastaaPoista
 4. ihana kraka ja suloinen mymmeli!

  VastaaPoista
 5. kewa: Kiitos! :) Kolmen viikon päästä 8kk!

  Kesän lapsi: Kiitti! Mulla sujuu kantarellien ja suppilovahveroitten poiminta että ei kehumista mutta kivaa se on!

  PikkuHoo: Olispa omppuja... Hilloajatukset saa veden kielelle mutta meillä on puut ihan tyhjiä :( On tuo oikeasti vielä aika vauva, pääosin mittarimatona lattialla.

  ritu: Kiitos.

  VastaaPoista