24.2.2011

Kaikki nämä tarvitaan, lukemaan kun opitaan!
Elmakin sai liivinsä. Viime viikolla viettivät väriviikkoa eskarissa ja torstaina hoksasin että perjantain väri on sininen. Kreivin aikaan! Tämä oli hieman pidennetty versio edellisestä mutta 200g Tempoa riitti edelleen. Lukutoukan pullapäivänä herkutellaan kirjaimilla ja koitetaan keksiä paikkoja mullituksessa laajentuneelle viherkasvikomppanialle. Tahtoisko joku kotiinsa rahapuun? Täällä odottaa noutajaansa pari kilttiä ja kiitollista ihan valmiiksi purkitettuina.

Kiitokset myös kaikille teille Torstia kommentoineille, bambua jäi vielä jemmaan ja lisäpöksyjä vähän tekisi mieli. Muistaakseni ne likaantuvat aika äkkiä ja ihotuntuma on niin silkoinen että saattavat kivuta suosikkilistalle poikasen pöksypinossa.

11 kommenttia:

 1. Ihanat leipomukset, ihana Torsti ja poika torstin sisällä <3
  Ihana Elma sinisissään

  VastaaPoista
 2. ps Rahapuut vois haluta muutta meille jos ei vielä muut ole halunneet
  t Ritva

  VastaaPoista
 3. Ihana liivi ja hauskat kirjain-pullat!!!

  VastaaPoista
 4. Voi nuita sun virkkuita ja neulomuksia! Aivan huippuja! Nämä taidot kun joku opettas mullekin!! Ja elämisen meininki on teillä jotenkin niin ihanaa, kotoista kotoilua. Tykkään!

  VastaaPoista
 5. Minä sain vähän aikaa sitten rahapuuntaimia, mutta lastenhuone on vielä viherkasviton. Asutaankohan kaukana toisistamme? Ja onkohan vielä vapaana?

  VastaaPoista
 6. Ritva saa rahapuut huomenna, taitaa meillä Jonnan kanssa olla muutama kymmenen kilometriä väliä? Kiitos kommenteistanne. Elma huseersi pullien kanssa itsekseen ja niinhän sitten kävi että kananmuna jäi laittamatta taikinaan. Sen takia ehkä halkeilivat uunissa? Maku ei kyllä kärsinyt millään muotoa.

  VastaaPoista
 7. Ihania juttuja taas kerran! Joka kerran on suu hymyssä, kun näitä lueksii. Ja jos joskus on vähän pitempi tauko bloggauksissa, niin minua jo huolestuttaa, että mitähän niille kuuluu... =) Hauskat pullakirjaimet! Miten ihmeessä ehdit tehdä kaikenlaista noin paljon!

  VastaaPoista
 8. Mahtavat pullakirjaimet. Niitä onkin mukava opetella siinä samalla syöden :)

  VastaaPoista
 9. Herkullisen muhkeat aakkoset! Ja Torsti on myös tosi kivan näköinen setti ;O)

  VastaaPoista
 10. On Elma tainnut periä äidiltään luovuutta! Välillä en voi kuin ihmetellä, kun vertaan meidän omaan eskari-ikäiseen... (Mutta minä en olekaan luova, eikä ole mieskään.)

  VastaaPoista
 11. Ensimmäistä kertaa eksyin tänne blogiin,ja voi ihanuutta,bongasin toisen Elma-nimisen lapsen! :) Oman 3-vuotiaani lisäksi en tunne ketään.Meillä nimi tulee suvusta,äkäinen mutta kultainen Elma-isotäti ei ehtinyt kaimaansa koskaan nähdä.Mutta äkäinen se on tämä pikku-Elmakin...Huh.

  VastaaPoista