2.2.2011

Kympin kaaratLöysin Metsolan palalaatikosta pitkään haaveilemaani autofroteeta. Kappalehintaa näille tuli siis 3,5€. Resorit on omista jemmoista. Helppoa työstää tämä frotee, suosittelen kernaasti muillekin.Olipa vaikea päättää resorivärejä! Mustaa olisin vielä tahtonut kokeilla. T-paita päätyi Hilpalle kirkkaanpunaisin resorein (kuvassa vetää ihan ihmeesti lohenpunaiseen) jollain Ottobren vanhalla 92/98cm holattikaavalla. Ensimmäinen ja viimeinen kokeilu sillä, kavensin ja kavensin ja lopulta sopii kuin sopiikin 116cm neidille.


Kesäpöksyt leikkasin poikaselle tutulla ja turvallisella Hupsis -kaavalla (80cm). Se ei petä! Bokserikaava on omani ja koitin sitä laajentaa heikolla menestyksellä. Ukkeli kasvaa nyt niin että suhina kuuluu, täytynee suurentaa tuota kaavaa ihan oikeasti eikä vaan leikellä summassa sinne sun tänne lisäsenttejä. Kangas ei kyllä ole mikän huippujoustava ja se tekee kummia alusvaatteissa. Taidan ripustaa nuo seinälle, laitetaanhan niitä mekkojakin... :)8 kommenttia:

 1. No oli kiva löytö ne kangaspalat ja aivan upeat vaattet olet tehnyt!!! Kalsarit seinälle vain, upea koriste!!!!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja! Oon aina ihaillut sun ompelutöitäsi. Oman pojan iloiset ja pirteet vaatteet joudun ostamaan me&I:lta, kun en osaa ommella. Tai ehkä osaisinkin, jos kokeilisin? Ottobrekin tuli tuossa vuoden verran :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kangaslöytö ja kivat vaatteet!

  VastaaPoista
 4. Tämä kangas on kyllä herkullista ja Metsolan taattua laatua :) Minäkin ostin omani palalaarista. Kaikki resorin värit sopivat mutta punainen on omasta mielestäni kiva!

  VastaaPoista
 5. Ai, sulla on taas vaikka kuinka paljon ihania ompeluksia. Nykyisin pääsen niin huonosti nettiin surffailemaan, etten ehdi blogeja seurailemaan. Anoppi soitti tänään ja aikoi tuoda Marimekon trikoita, uusia kankaita tarjousmyynnistä. Edellisetkin on vielä ompelematta... pitäisi siis ryhdistäytyä.

  VastaaPoista