30.9.2010

Hernerokkapäivänä

Kotivaatetta 92cm poikaselle Ottobren kaavoilla. Norsupainatus ei mennyt ihan putkeen mutta nuo helman vaaleat läikät sottasin vahingossa paitaan kuvankäsittelyllä. Ihmettelin ylimääräisiä viiruja painaessa kunnes hokasin että sapluunassa oli viiltoja joista väri karkaili kankaalle. Vihreä trikoo on marimekkoa ja punainen resori kotimaista peruslaatua.


Tänään on ollut vähän väsynyttä meininkiä (kuten kuvasta näkyy), Mymmeli tekee lisää hampaita. Piristin aamutuimaan itseäni marimekkoisella lenkkipipolla ja kävin sen illemmalla koeajamassa. Kevensi ihan selvästi askelta! Olen niin vannoutunut myssyihminen etten ole aiemmin trkoopipoa omistanutkaan.

4 kommenttia:

 1. Voi Mymmeli raukka, meidän 9kk ikäinen ihan samanlainen, räkänokka ja hampaita- ei hyvä yhdistelmä... huusi illalla ihan kurkun käheäksi, pikkuinen.
  Upeat pojan vaatteet taas kerran, eihän niitä norsu-virheitä näy (Sinä kun itse tiedät). Värit kyllä makeat.
  Ja Sinun kuvat ne ovat niin taidokkaat, ihania kerrassaan, jokainen kun taideteos!!!

  VastaaPoista
 2. Tuo hampaiden tulo on kyllä niin hanurista... Mahtaa olla ihmeellistä vauvastakin!

  Pipo näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 3. Vaan kivalta näyttää tuo setti :)

  VastaaPoista
 4. Voi ku sievän sävyinen setti!! Vihreä on niin pop :)Ja voi tuota pientä..näyttää kyllä hiukkasen väsyneelle. Ja voihan sen vaan kuvitella , kun hampaitaa tulee, että se sattuu, vihloo ja kutittaa..Toivottavasti pien helpottaa!

  VastaaPoista