3.9.2010

Metri yöjunaa

Viisi vaatetta, sadan sentin molemmin puolin. Paitakaavat Ottobren ja alkkarit omia. Kiitos muuten vielä Anetelle tunnustuksesta!6 kommenttia:

 1. Tätäkin kangasta olen katsellut monen kertaa Jofotexin sivuilla :) Tehokasta ei jää pienet palat kaappiin pyörimään! Eikä kappalehintaakaan taida pahasti tulla vaatekappaleelle :)

  VastaaPoista
 2. Juu, oon koittanut ottaa tavaksi että silpon kankaan heti kokonaan. Aina ei kyllä onnistu. Tässä kappalehinta vaatteelle 4,60€. Tosi hyvää laatua nuo Jofotexin luomutrikoot ainakin, ompelu on ihan juhlaa!

  VastaaPoista
 3. Wau mikä setti!!! Mulla on tota samaa kangasta, mutten ole levittänyt ompeluksiani vielä. Kangas sopii tosi hyvin hihattomaksi ja puttikalsareiksi. Ihania!!!

  VastaaPoista
 4. Tosi hienot! Mullakin odottaa kankaat vielä kaapissa. Ja aikasta hyvä periaate kyllä yrittää käyttää koko kangas heti hyödyksi. Ihana on nähdä millaisilta kuosit näyttää erilaisissa vaatekappalaissa!

  VastaaPoista
 5. ihania vaatteita <3 Ja alemmissa postauksissa aivan ihana puusänky teiän keittiössä, kivat ruokalaput ja mitä kaikkee olikaa.. :)

  -Anskuli

  VastaaPoista
 6. Oi miten hurmaava setti! Löysin blogisi siksakkia saumurilla-blogin kommenttilaatikosta ja taidanpa klikata itseni lukijaksi, täällähän on vaikka mitä!

  VastaaPoista