14.9.2010

Vesiasioita

En näköjään saa kuvatuksi käsitöitä. Onneksi tekeminen sujuu entiseen malliin. Viime päivinä on tapahtunut kummia juttuja. Ensiksikin kaksi issikkaa navetan päädyssä. Se on kai vihreämpää tällä puolen. Vierailu jäi valitettavan lyhytaikaiseksi!


Syötin lapsille itse kasvatettua vesimelonia, suuri se ei ole mutta ehkä ensi vuonna sitten. Eksoottista ja maistui kyllä ihan itseltään!


Tänään viimein vedettömyys julistettiin päättyneeksi! Kyllä sitä taas kuukauden sinnittelyn jälkeen arvostaa. Ja heti tuli pari tuntia lisää vuorokauteen kun ei tarvitse konstailla pesujen kanssa tai kantaa kastelukannulla sadevettä vessaan. Kaikki hässäkkä johtuikin lopulta maanalaisesta vuodosta. Onneksi maan- eikä lattianalaisesta! Sen verran pelästytti että nyt taidetaan uusia loputkin vesijohdot.


Eilen vaellettiin leikkikentälle leikkimään keinujenvaltausta ja matkalla bongattiin metka tolppaperhonen.
Olen karttanut puhelimella kuvaamista mutta ovatpa vaan nekin muuttuneet sitten edellisten kokeilujen. Jälki on parempaa kuin vanhassa pokkarikamerassa ja ratasretkillä kännykkä kulkee kieltämättä mukavammin kuin järjestelmäkamera. Jopa kuvankäsittelyohjelmia noihin mokomiin saa, taidan antaa sen pokkarin kokonaan lasten käyttöön...

10 kommenttia:

 1. En muista ootko kertonut täällä jossain vaiheessa, mutta saako kysyä että missä asutte? :) Noita issikoita vaan mietin... :D

  VastaaPoista
 2. Retrohenkeä pilkahtelee - vesiongelmat ja soratie - tunnelmaa!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Karkkilassa asutaan. Ovatko hepat tuttuja?

  pirle: Kiitos tunnelmaahan näillä teillä riittää. Ja onneksi syksyllä ei sadevesikään heti lopu. On mitä parasta hiusten pesuun!

  VastaaPoista
 4. Ai karkkilassa, no ei ne sit ole tuttuja, näytti vaan.. :D

  VastaaPoista
 5. Hatun nosto vedettömänä elämisestä!

  Puhelimenkamerat on kyllä nykyään hyviä. Minä ainakin saan omallani ihan päteviä kuvia jos valoa vaan riittää. Tosin olisi kyllä ihan kiva _viimein_ saada se järkkäri huollosta.

  VastaaPoista
 6. Komeita karkulaisia! Blogissani on sinulle jotain :)

  VastaaPoista
 7. Heissan Anni!

  Pari päivää sitten löysin tämän sinun blogin. On ollut tosi mukava lukea teidän kuulumisia! Sulla on mainiot jutut ja tosi hyvät kuvat! Siskon kanssa niitä ihasteltiin. Puhelimen välityksellä keskusteltiin sun blogista ja klikkailtiin sivuja molemmat tahoillamme. :) Käsityö- & värkkäyskärpänen on pörrännyt täälläkin. Nyt seuraavaksi minulla on suunnitelmissa laminoida ja tuunata vanhaa lääkekaappia. Vieläkö jaksaisit osallistua värkkäystreffeille? :) -MP Jyväskylästä

  VastaaPoista
 8. No et sitten napannu noita ihania issikoita omaan talliin, oltais päästy ratsastelemaan!
  On tosiaan taas ihania kuvia, viimeinen mm.

  VastaaPoista
 9. Jonna: Kiitos, tuntuu että joka vuosi tulee vedetön tai sähkötön kausi. Kaikkeen tottuu ja ongelmat onneksi vähenee sitä mukaa kun talon tapoja oppii tuntemaan.

  PikkuHoo: Juu, nuo ovat mahtavia nallekarhuja kohta taas kun talvi saapuu.

  Maria: Voi miten hauska sattuma että löysit tänne. Tervetuloa :D Laitatkp mulle sitten kuvaa s-postiin siitä lääkekaapista? Värkkäytreffit oli kyllä ihan parasta pitkään aikaan. Kiitos vielä teille niistä!

  Ritva: Harmi vaan, omistajatkin olivat noista tyypeistä melko kiinnostuneita. :)

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti käsitöiden kuvausintokin palaa, koska käyn päivittän kurkkimassa, olisiko jotain ihanaa uutta. :) Blogisi on ihana ja elämänne vaikuttaa kadehdittavan tasapainoiselta!

  VastaaPoista