15.9.2010

Kilo Mamboa ja kolme metriä maritrikoota

Kiitokset katjuska ja  PikkuHoo tunnustuksista! Jätän taas jatkamatta kun noita on jo aika monessa blogissa vilahdellut.

Ja iskihän se kuvausinnostus kun on tarpeeksi synkkä ilma. Ei silti, tummansinisestä en oikein saa kuvaa valoisallakaan. Ostin kuitenkin kilon Mamboa kun kympillä löysin ja kutasin sen heti pois ettei joudu marinointiosastolle vinttiin. Kaksi villatakkia joista isompi jokseenkin satasenttinen (toista esittelin jo aiemmin ja nyt vaan pienensin sen kaula-aukkoa), kolme pipoa (60 silmukalla joustinta ja tupsu päähän) sekä kolme perinteistä kaulaliinaa seiskan puikoilla.
Mymmelin kaksi kakkukirvestä alaleuassa eivät taida näkyä sinne asti, ovat kuitenkin kiitettävästi tuntuneet arjessa viime viikkoina. Marimekon trikoota ostin valmispalana Jumbosta 3m/15€ ja ajattelin senkin pistää lihoiksi ennenkuin unohtuu.Tunikat ovat aika yleispätevää kokoa 90-110cm. Kaula-aukon mallin lainasin Ottobren 1/09 Muksis-tunikasta ja pipot tahtoivat maailmaan jämien säilöntäkiellon patistamina.


Nauhat Iinulta (Farbenmix)  ja Etsystä (leppis).

16 kommenttia:

 1. Voi että sä oot taas ollu ahkerana! Ihania juttuja syntyy oikein roppakaupalla...

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihania lastenvaatteita olet taas aikaansaanut!

  VastaaPoista
 3. Tehopakkaus kyllä olet, kauniit ovat tunikat ja söpöinen on Mymmeli!!!

  VastaaPoista
 4. kakkukirves... XD

  ihania lastenvaatteita

  VastaaPoista
 5. Kun kerran aloittaa niin on kiva tehdä useampi kerrallaan ;O) Kivoja neuleita ja paitoja. Paitakangas on ihanaa!

  VastaaPoista
 6. Iloa ollut taas tekemisissä ja kuvausjärjestelyissä!

  VastaaPoista
 7. Onko sinulla lähipiirissä aina sopivan kokoisia lapsia "sarjatuontantovaatteille", vai teetkö myyjäisiin, omaan myyntiin tms.? Kunhan vaan utelen, kun iteltä ei niin näppärästä syntyis tuommosia määriä! Ihania tekeleitä taas. :)

  VastaaPoista
 8. Ai että tuosta vain kutaisit kilon mamboa ;-) Ei voi kuin ihailla aikaansaapuuttasi.

  VastaaPoista
 9. Hitsi että oot ollut ahkera!
  Ja nuin kivaa jälkeä vielä (lapsista puhumattakaan;); yllätin itseni ihailemasta tummansinistä!

  VastaaPoista
 10. Aikasta edukkaasti oot saanut tuon marimekon kankaan! Mahtavaa sarjatuotantoa. Sulla ei varmaan kauheesti jää kankaita jemmaan ku keksit aina tuhota koko palasen :)

  VastaaPoista
 11. Musta tuntuu, että nyt kun tuota Mamboa ei enää valmisteta, niin kaikki ovat innostuneet siitä jotakin tekemään! Pitää varmaan itsekin metsästää jokunen kerä, nuo pipot oikein huutaa päästä myös meille.

  Kauniit tunikat ja kaunis kangas!

  VastaaPoista
 12. Olet sää kyllä ihme eukko!!! Ihan ku sulla olisi extra käsipareja siellä jossain selän takana piilossa!

  VastaaPoista
 13. Minullakin on tunnustus sinulle.. :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos taas näistä runsaslukuisista kommenteistanne! Puran ylituotantoa tuttujen lasten lisäksi myyjäisiin, saan näin edes osan lahjoituksena saadun hyvän kiertämään edelleen. Myydä en voi mutta muutamia mukavia vaihtokauppoja on matkan varrella syntynyt ja sellaisia saa kyllä ehdotella jos joku juttu erityisesti miellyttää.

  VastaaPoista
 15. kylläpä sitä on oltu reippaana :) Ihania kutomuksia ja aivan suloiset tunikat <3 Kyllä sulla taitoa ja luovuutta riittää vaikka muille jakaa :) Ja ahkeruutta myös!!

  VastaaPoista