23.9.2010

Syksy tuli jo mutta eivät ne reikäiset kurahousut olleetkaan kesän aikana korjanneet itseään. Ilahduttava löytö lähikaupasta tehtiin kyllä jo keväällä, nyt viisitoista sekuntia kallista aikaa paikkaukseen. Keltapilkulliset kurahousut ovat Hilpan mielestä hienommat kuin pelkät punaiset! Mikähän siinä on että nämä paikkaajaiset ovat niin työläitä aloittaa?


Kirpparilta löysin kaipaamani kauniin piikin (0,20€). Jotain jännittävää on ehkä syntymässä, odotan vielä yhtä työkalua ennen tositoimiin ryhtymistä.


Mymmeli on jo 8kk, 7100g ja 67,7cm. Sen kunniaksi luomuinen yökkäri koossa 68. Kaava SK 1/08.


P.S. Poikanen vietti tätä kirjoittaessani tehokkaan viisiminuuttisen vessassa kera Tekniikan Maailman (oletin menevän ihan asioille lehti kainalossa). Hiljaisuuden pitkittyessä lähdin urkkimaan perään. Vessan patterin termostaatti oli 30 asteessa, patteri haisi, TM oli märkä ja isompi hätä housussa. Kädet oli kuitenkin pesty ja vessa vedetty. Ilmeisesti tuo on paranemaan päin.

5 kommenttia:

 1. Vautsi mikä yökkäri, ihanan pirtsakat värit!!Mitähän jännää mahdat piikin kanssa puuhastella, jotain väripainamista ehkä..?

  VastaaPoista
 2. Ihana yöppäri. Meidän isäntä oli mymmeliä painavampi jo 3kk neuvolassa, senttejäkin vain muutama vähemmän. Jokainen kasvaa omaa tahtiaan.

  VastaaPoista
 3. Voi poikaista, aina ne jotain kiva keksii kun on hiljaista;)
  Aivan upea yökkäri ja onnea 8kk ikäiselle! Ihanan pikkuinen vielä (niisk, vauvakuumetta pukkaa...)

  VastaaPoista
 4. Magee unihaalari ja tatti kurahousussa on huippu idea! Sateellahan niitä kasvaa!
  Alatkohan peltitöihin?! Odotan innolla jo.

  VastaaPoista
 5. Hih, poika on ehtinyt hääräillä vessassa urakalla. :D Tuo yökkäri on kyllä söpö. Paikkaaminen on aina vähän nihkeää aloittaa, kun ei tiedä tuleeko lopputuloksesta hyvä vai meneekö ihan metsään. Näin siis ainakin minulla...

  VastaaPoista