23.2.2011

TorstiPienten pukinet -kirjasta, koko kolmevuotiaalle. Novitan Bambua kului vajaat 5 kerää (225g) ja puikot 2,5mm. Kukkakangas kirpparilta (kaksi verhoa yhteensä 3€).

Kolmevuotiaathan ovat tunnetusti parhaassa vedossa karattuaan päiväunilta. Käytin tilaisuutta tänään röyhkeästi hyväkseni.


Onks jalka hyvin, näkyykö sitikka? Älä nyt mun napaa kuvaa! Koska saa kaivella nöyhdät varpaiden välistä? Ei tämmösiä viluhousuja voi ulkona käyttää...

14 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Uudestaan, :)
  Hauska setti! Ja nuo housut on melko houkuttavan näköiset, olisivat varmaan kesällä melko kivat, etenkin tuosta bambusta.

  VastaaPoista
 3. Ihana setti. Mullakin on tuota bambua marinoitumassa kaapissa, mutta ei varmaan viittäå kerää, tuo setti on kyllä varmasti kiva kesällä!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana setti, lakanakin suloinen!

  VastaaPoista
 5. Mulla on tämän tapaisia ohjeita mummini vanhoissa neulelehdissä ;) Löytyy 40-luvulta 80-luvulle... 60-lukua ennen kuvat vaan oli mustavalkoisia, joten hirmu hyvin ei saa selvää. Ja 60-luvulla ne on päälle väritettyjä, tytöilläkin on kasvot ihan kuin meikatut!

  VastaaPoista
 6. No Torstipa Torsti. Vilautit aiemmin noita sortseja ja tuli mieleen tuota kirjaa selatessa, että olikohan sulla torstit työn ala. Oli! :D Hieno puku, veikkaan että herättää käytössä ansaittua huomiota. Monellako nykyään on neulottuja sortseja...

  VastaaPoista
 7. Ihana kokonaisuus - puku sekä varvasnöyhtäsitikkamies :) (minuun kun uppoaa vessahuumorin lisäksi pienten miesten autojutut ja varvasnöyhtäkaivelut :D)

  VastaaPoista
 8. Nostalginen setti, ja upea kangaslöytö!

  VastaaPoista
 9. Ihana neule ja pöksyt! Sopii hyvin käyttäjälleen :)

  VastaaPoista
 10. Ihana setti ja varmasti ihana päällä:)

  VastaaPoista
 11. Tosi kaunis asu! Siinä on tosiaan jotain nostalgista. Ihanaa, kun äidit neulovat lapsilleen! :)

  VastaaPoista
 12. nää on kivat! mul on toi kirja, mut en muista tätä settiä, pitää vissiin katsoa tarkemmin, jos vaikka vauvalle tekis jossain tulevassa koossa! :)

  VastaaPoista